<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-4-18 01:01 AM:

好似話大哨班巴西人唔鐘意魯爾班西班牙人,我諗今年佢同魯爾是但一個要Out!!
冇咩可能...........
摺吧啦
「 首 球 」 3 連 發   後 路 唔 使 憂
求 驗 客 手 記 : 科 拿 當 「 紅 」 零 舍 醒

一 月 先 重 返 利 物 浦 o既 科 拿 , 近 期 表 現 鹹 魚 翻 生 , 最 近 3 場 聯 賽 場 場 有 波 入 , 而 且 次 次 「 首 球 」 。

今 年 31 歲 o既 科 拿 , 九 十 年 代 初 成 名 於 利 物 浦 , 直 至 ○ 一 年 被 賣 走 。 o係 列 斯 聯 同 曼 城 度 過 5 個 失 望 球 季 後 , 科 拿 今 年 初 免 費 回 歸 紅 軍 , 呢 位 累 積 逾 百 個 聯 賽 入 球 o既 前 鋒 , 連 續 3 場 聯 賽 有 波 入 唔 係 新 聞 , 但 連 續 3 次 「 首 球 」 就 係 第 1 次 。

利 物 浦 星 期 日 全 靠 呢 位 「 回 頭 草 」 一 箭 定 江 山 , 作 客 小 勝 布 力 般 , 聯 賽 累 積 6 連 勝 。 季 尾 約 滿 o既 科 拿 , 似 乎  翻 件 利 物 浦 波 衫 特 別 醒 神 ; 如 果 呢 一 刻 要 領 隊 賓 尼 迪 斯 決 定 邊 個 留 低 , 科 拿 同 前 晚 2 次 單 刀 都 望 門 興 歎 o既 施 斯 比 較 , 你 估 賓 帥 又 會 點 揀 呢 ?

最 近 , 布 力 般 同 保 頓 都 想 打 科 拿 主 意 , 唔 通 真 係 「 瘦 田 無 人 耕 , 耕 開 有 人 爭 」 ?

科拿頻建功仍未獲續約         18/04/2006

周日對布力般一箭定江山的科拿,已連續三場聯賽有「士哥」,然而該位狀態甚勇的利物浦前鋒卻前途未明,未知下季能否續留晏菲路。

今年一月回歸利物浦,但只獲半年合約的科拿,希望餘下球季能不斷以入球來換取一紙新約:「很多人都問我,會否獲得續約?但我其實跟他們一樣迷惘,只知道要盡力入波。」說過要對前線進行大清洗的領隊賓尼迪斯,亦表示難作取捨:「如果我向科拿說『不』,他會明白的。但如果他能一直取得入球,那麼續約的機會自然增加,對我、對他、對球迷來說都是好事。」

科拿日前對布力般的入球引來不少爭議,因為施斯越位在先,兼有參與進攻之嫌。對此賓尼迪斯同意布力般領隊曉士的意見,認為現時的越位條例有太多灰色地帶,國際足協應作出修訂。

無論如何都支持利物浦同科拿續新合約~~~~
買魯爾返唻都唔知岩唔岩踢英超
到時好似摩仔咁真係打一個高治
Originally posted by 細驚 at 2006-4-18 21:40:
買魯爾返唻都唔知岩唔岩踢英超
到時好似摩仔咁真係打一個高治
如果魯爾+摩仔可能好o的~但冇可能~~~~
我以前好少睇皇馬
皇馬魯爾拍摩仔ok嗎?
Originally posted by 細驚 at 2006-4-18 10:58 PM:
我以前好少睇皇馬
皇馬魯爾拍摩仔ok嗎?
當年呢對拍擋默契勁好, 拍得住黑雙煞..
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-4-18 11:00 PM:

當年呢對拍擋默契勁好, 拍得住黑雙煞..
再加古迪同樸迪路......玩晒
真係想親眼睇下有幾勁
摺吧啦
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-18 10:20 PM:

如果魯爾+摩仔可能好o的~但冇可能~~~~
故劍重逢可以打番起既例子唔多, 其中科拿麥馬拿文於曼城同黑雙煞於布力般係兩個失敗例子...
一剎那的幸福足以回味一生

我番黎喇

做乜無人幫我推下ga

變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。