<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 細驚 at 2006-4-26 01:26 AM:

死~~
已經好眼訓~~~
想錄起場波訓添
一巴打落自己度,見紅先收手
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-26 01:31:

一巴打落自己度,見紅先收手
去沖個凍水涼咪得囉
轉頭見啦
哈哈,轉頭見
摺吧啦
返來囉
不過做陣野先
ab仔係咪仲中意aya?
阿彩?係呀~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-26 02:06 AM:
阿彩?係呀~
咁層幾何時個yumiko呢............

變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-4-26 01:43 PM:

咁層幾何時個yumiko呢............

都仲有d好感(佢個feel幾o岩我)
不過冇買佢隻新碟,d舊碟掉左
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-26 03:29 PM:

都仲有d好感(佢個feel幾o岩我)
不過冇買佢隻新碟,d舊碟掉左
一早叫你番轉頭嫁啦
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2006-4-26 02:06:
阿彩?係呀~
搵到aya新既大塚飲品廣告
你要我放o係度一陣
謝拉特再創英超里程碑   26/04/2006

剛獲頒英超最佳球員一獎的謝拉特,今晚可望再創里程碑。這位利物浦隊長只要在今晚對韋斯咸一仗上陣,即可躋身紅軍球員於英超上陣次數最多的五甲。

自九八至九九的「處子球季」以來,謝拉特已為利物浦在英超披甲二百三十次,只差一場就能追平前紅軍隊長列納在英超的上陣次數,打入球隊史上英超上陣最多球員頭五位。另外,今季表現優異的懷斯,亦已為紅軍踢了一百六十九場英超賽事,今晚如亮相,亦會打入上陣最多球員十大之列,跟梅菲齊齊排第十位。

身為利物浦靈魂人物的謝拉特,日前獲獎後再次表明效忠球會。領隊賓尼迪斯恭賀他成為「英超最佳球員」之餘,同時認為這標誌紅軍的勝利:「謝拉特是球隊的驕傲,以他為紅軍作出的貢獻,絕對值得獲此榮譽。這不僅是他一個人的勝利,因為他亦需要隊友的配合,所以整支球隊都與有榮焉。」

Sorry喇~又再一次証明謝拉特o既眼睛係雪亮o架~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。