<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-26 10:45 PM:
謝拉特再創英...
要同ab佬講喇咁就
變成咁
真陰公
凸凸過皇馬真係唔會好過打利記囉
尤其睇今年隊波已經趨向成熟
下年應該係收成期啦
Originally posted by night at 2006-4-26 07:12 PM:

一早叫你番轉頭嫁啦
返轉頭?
摺吧啦
Originally posted by 細驚 at 2006-4-26 09:55 PM:

搵到aya新既大塚飲品廣告
你要我放o係度一陣
摺吧啦
Originally posted by night at 2006-4-26 10:59 PM:

要同ab佬講喇咁就
哈哈~謝仔去邊都冇所謂,唔係離開利記咪得囉
摺吧啦
Originally posted by 細驚 at 2006-4-27 09:55 AM:
凸凸過皇馬真係唔會好過打利記囉
尤其睇今年隊波已經趨向成熟
下年應該係收成期啦
下年一於同車仔鬧過
摺吧啦
歐賽爾的CC番來啊
變成咁
真陰公
利物浦將替路爾斯加西亞上訴 27 April, 2006 11:09 +0800

利物浦領隊賓尼迪斯表示將會替加西亞提出上訴,希望推翻週三作客韋斯咸一役中所得的紅牌。

若上訴遭到駁回,路爾斯加西亞或需面臨停賽三場的處分,令他或無法在足總杯決賽中披甲。

路爾斯加西亞因在賽事中跟對手的穆連斯發生衝突,球証韋比出示紅牌將兩人驅逐離場。

賽後賓尼迪斯表示:「球証要作出這個決定不易。最重要的是這次衝突並非嚴重事故,而兩個球員亦己向球証及向對方道歉。」

賓尼迪斯希望球証能夠重看賽事的影帶,令到紅牌的決定得以取消。

「一個球員若無法在決賽的賽事無法上陣將是一件很痛苦的事情。」賓尼迪斯說。

提到賽事,賓尼迪斯滿意球隊的演出,他亦稱讚施斯擔任左翼的表現出色。

U-Soccer
變成咁
真陰公
維京人入侵市場看俏
紅軍熱W承接力強!
  27/04/2006

英國立國之初,沿海地方經常被維京海盜洗劫,一千多年過後,現代維京人則欲以經濟手段征服英倫!歷史悠久,全球支持者眾o既英超勁旅利物浦,一直係國際投資者覬覦對象,本周初有報道,挪威酒店大亨有意收購「紅軍」,刺激利物浦價位大幅做好,周末對阿士東維拉一役,利物浦W有大手吸納,顯示市場對收購一事充滿憧憬。

挪威最大型酒店集團Choice Hotels Scandinavia,其執行總裁史達倫宣稱有意收購「紅軍」。不過,史達倫個人財產估計只有二億五千萬鎊(約三十五億港元),以其個人財力,實在難以鯨吞利物浦。有消息指,幕後力撐史達倫者係史堤夫摩根,史堤夫摩根係利物浦主要股東之一,不過一向同最大股東大衛摩利士並不咬弦,今次聯同史達倫出擊,大有裡應外合攻破利物浦意圖。

摩利士家族富可敵國,但對利物浦投資一向略為不足,令「紅軍」始終難同車路士及曼聯爭一日長短,如果史達倫及史堤夫摩根真的聯手出擊,利物浦前景勢被睇好。

又係收購傳聞~~~~
又係時候睇下聯賽積分表喇~
最多不失球隊&近況最佳球隊~~~~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。