<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-5-6 10:19 PM:

乜野黎?~~

重有查爾頓都要加油呀~~~~
哈哈,總之唔係好野
摺吧啦
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-7 00:13:

其實我對替你同老豆感到無奈...........
now仲要搞到咁大獲.......
多謝你們....

感謝你們的明白,同心和諒解

其實這是十天來的弟三次

我都好無奈
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by abc123aa at 2006-5-6 22:19:

哈哈,總之唔係好野
咁當我冇睇到喇~~~~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-6 10:17 PM:

多謝你既諒解

你有冇msn?
我有ga~
Originally posted by brightlee at 2006-5-6 10:22 PM:

多謝你們....

其實這是十天來的弟三次

我都好無奈
什麼第三次.......
give us your MSN, then I will talk to u about this
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-6 10:24 PM:

我有ga~
you add me
[email protected]

[ Last edited by abc123aa on 2006-5-6 at 10:36 PM ]
摺吧啦
Originally posted by brightlee at 2006-5-6 10:22 PM:

多謝你們....

其實這是十天來的弟三次

我都好無奈
當是一次考驗吧
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-5-6 11:04 PM:

當是一次考驗吧
yes
摺吧啦
科拿續約揚言報恩     07/05/2006

利物浦今晚英超煞科戰作客樸茨茅夫前,
宣布與射手科拿續約一年。

現年三十一歲o既科拿,季中重返紅軍後表現出色,取得四個聯賽入球,
係利物浦最近取得十連勝功臣之一,佢話明今場要帶領利物浦煞科戰贏波,兼打破球會連勝紀錄。

去吧~利物浦~為聯賽第二努力~~~~

看看威風的他~雙腿好似摩打~
扭波踢波頂瓜瓜~有嘴巴既都讚他~

身手踢啿誇 (身手踢啿誇)~小子最可嘉 (小伙子最可嘉)~
陣法腳法日練夜練~真功夫冇花假~

踢得好~誇啦啦~活力拼勁加兩把~
射波招式創新~一絲不會差~

攻呀攻~快搶攻~射呀射~射他吧~
穿梭對手之間~各有各樣既玩耍~
歡呼聲~與讚美~
出於他的腳下~

攻呀攻~快搶攻~射呀射~射他吧~
扭得好~踢得鬼馬~
可稱霸只有他~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。