<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 痛苦中 at 2005-5-26 10:05 PM:
搬左過黎呢到都好小黎...

呢掛大家點ar!?
你又幾好嘛~?有無艷遇呀~?
哈哈~~~
我話我已經上左你條女你信唔信!?
你仲有冇好地方介紹ar!?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-28 12:38 AM:

哈~hamsubboy兄,真係比你笑死:...
BOYDWAN 兄, 唔好笑我la! 不過話時話, 我真係睇好喜歡閱讀........ 我起大陸搭飛機, 我就一定會起大陸機場買書, 因為平出面(香港)好多. 我屋企有好多經典......... 本草綱目, 玉房秘訣, 卡耐基, 另外一d風水術數, 紫微斗數, 散文小說, 成人笑話....... 我都有, 前年我仲學過意大利話, 不過次次開隻vcd跟佢讀左唔夠十分鐘就去左搵周公......... 不過, 有次起蘭桂芳撞到班扮晒野既契弟中學同學飲野, (因為我以前讀書成績唔好, 佢地一直唔係好睇得我起,) 有條契弟中學同學 同埋個意大利客, 佢地介紹個意大利佬我識, 條意大利佬d英文好難聽, 我唔知佢講咩, 條契弟同學好囂張話 "唔知人講咩呀! 都叫你讀好d英文".......... 但係我聽得出條鬼佬既口音係意大利佬 (仲有佢個名), 我即時用意大利話同佢吹幾咀, 仲要做埋d意大利講野手勢,  d契弟同學當堂傻左, 我講完我識果幾句就走, 有個好d既同學話 "嘩! 你識講意大利話, 教我講幾句!" 我笑笑口一路走一路話, "溝個意大利妹咪識羅", 佢地仲以為我有個意大利女朋友 ............. 真係好high!! 其實, 如果我唔走, 一定俾條意大利佬知道我只係識 3 個 chapter 既 "意大利語入門"........哈哈!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
我都好有興趣學法文~
Originally posted by zauri at 2005-5-28 10:52 PM:
我都好有興趣學法文~
支持你!! zauri 兄, 星期四晚, 食飯食成點呀? 教你一句法文.............

殘酷一丁第一集, 拉丁舞王唱果首 Lady Marmalade 裡面有句法文

Voulez-vous coucher avec moi? 有機會同你個心儀對象講............ 想唔想知點解同點讀?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
點解ar?
Originally posted by zauri at 2005-5-31 12:55 AM:
點解ar?
Voulez-vous coucher avec moi?

Voulez = WILL, vous = YOU, coucher = SLEEP, avec = WITH, moi = ME?

讀音........... woo late, woo, cool書say, ar wet, wa.
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-25 01:44 AM:

IC.

有幾個選擇, 唔洗一百蚊一個. 似乎你個人無咩情趣, 希望你個獅子女係主動d既女仔, 如果唔係, 佢會俾你悶死. 老實講句, 如果你去plan1食個set dinner, 不如唔好去, 因為呢餐飯吸引唔到佢同你食第二餐. 因為獅子女最憎悶人.

再唔係 plan 3去 金馬倫道 近 通利琴行 hong kong bank 有間上三樓既 韓國燒烤, $250ok!!

韓烤可以遲d先, 等大班人一齊去,到時夾野比佢, 再者, 第一次約會就去d咁油煙既地方....
我覺得好似窄窄地, 其實搵間黑黑地既西餐廳(當然唔係花○餐廳果d ><"),有candle light,
咁就ok啦~ 亞士厘道啦~
Originally posted by mizuki at 2005-6-1 12:50 AM:

韓烤可以遲d先, 等大班人一齊去,...
good idea!!
一 定 會 成 功 。

thx for bro's sharing

各位bro既言論簡直令小弟矛塞頓開﹐﹐﹐可惜 my parent sent me to canada when i was 15 n i hv to live wiv my aunt,,,she is such a bitch......n i didnt come back for 3 yr,,,finally this yr i am coming back,,,but i hv already waste like 4 yrs,,,coz i am almost 19...so sad ><
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。