<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by masi at 2006-5-17 01:08 AM:

我覺得場波westham仲有運啦,,,由其係第3球!!!!
不過利記場波真係踢得麻麻.......
d防守突然大打折扣........
好在最尾都贏到
如果westham真係有運,就捧杯啦!但現實係利記捧杯喎!咁你話韋記好運,利記就超級好運囉!
韋記第三球係佢地主動得黎既好運。利記第三球係施斯自己抽筋,人地做好心踢個波出界,就好似俾個暫停利記,蓄氣來博埋個分幾鐘。又可以全部焗上前半場部署。如果吾係人地好心〔或者無經驗〕,利記前面只得摩連狄斯有氣追下波。邊有機會可以重靠自己隊友抽筋,又變好似籃球咁有個暫停俾佢重新部署呀!

我雖然係利記迷,但這場波絕對吾可以同歐聯個場冠軍時,相提比較。個場波利記就輸技術贏鬥心。今場波就輸氣力贏好運。
nil
講明先...發表意見only...無意鬧交^^

westham踢個波出界...你估佢地有無諗呢個方法可以晒多d時間...
仲有..運都有主動的嗎??運就係運
咁利記壓晒上前叫唔叫主動
再者...90分鐘....利記點都會壓晒上前...無論有無果球
我唔信佢地仲會縮晒係後面囉!!!!
踢緊波...點部署.....可以短時間同晒d隊友講你應該點...你應該點咁...

我覺得場波利記真係打得麻麻..係佢fans都係咁講
但係westham真係打得好.....我又唔覺喎
唔係棒到盃就有運...有機會都要把握到的
你話有運....咁如果謝仔最後果腳抽上觀眾席
咁棒盃ge會係westham.....到時係咪輪到westham有運(因為第3球)?????

可能d字眼用得麻麻...不過我係純粹交流意見......因為大家都係利記迷
可能大家ge觀點與角度唔同啦!
其實利記贏就贏在謝仔既實力+利物浦既運氣...........

我覺得如何韋斯咸第3球點都好運過謝仔果球,有幾多人可以射得返高捷斯基果球?(佢原本應該係打算傳的)
但謝仔既射法+上佢既遠射能力真係入都唔奇...........對維拉果球世界波都係啦,証明左謝仔係真真正正既遠射王..........
上年歐聯對奧林比亞高斯果球遠射都好靚.............

我係新利記迷,我都無意搵交嗌
摺吧啦
好野!
有地方落腳!
Originally posted by abc123aa at 2006-5-18 03:12 PM:
其實利記贏就贏在謝仔既實力+利物浦既...
唔多唔少都有d運...始終攻門不多...靠謝仔一個...
謝仔d遠射真係超勁ar!!
Originally posted by sangwong at 2006-5-18 06:04 PM:
好野!
有地方落腳!
點解咁講呢
變成咁
真陰公
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-5-18 09:54 PM:
笑鬼死
摺吧啦
謝拉特世界盃改踢前鋒        19/05/2006

英格蘭主力朗尼受傷或未能落場踢世界盃,領隊艾歷臣決定出奇招,將謝拉特推上夥拍奧雲踢前鋒!o係足總盃決賽攻入兩球o既謝拉特,已成艾帥o既入球新希望,以謝拉特目前狀態,決賽周有力爭取大量入球!

到本月廿五日朗尼將進行最後檢查,到時就知佢幾時可以復出。艾歷臣曾為球隊新攻擊組合非常煩惱,而謝拉特本屆足總盃決賽梅開二度,一手帶領利物浦捧盃,艾帥就知道搵到「答案」。佢話:「英格蘭最佳攻擊組合,當然係奧雲夾朗尼;但係謝拉特多才多藝,可以踢前場任何位置,佢係我o地爭取入球o既一路奇兵!」

奧雲練習士哥頻頻

剛剛傷愈o既奧雲,近日操練時表現出色,頻頻取得入球,艾帥表示非常高興:「佢狀態好fit,連續兩日操練都有入波。佢依家對足球充滿飢渴感!」如果奧雲保持狀態,世界盃首戰巴拉圭應該可以正選上陣,如果朗尼冇奇跡出現的話,艾帥就會用「奧謝配」。謝拉特本季長期保持佳態,o係所有賽事為利物浦射入超過廿球,佢目前已經上晒身,六月世界盃大有機會瘋狂入波!

[ Last edited by coolala2005 on 2006-5-19 at 09:44 PM ]
Originally posted by coolala2005 at 2006-5-19 09:43 PM:
謝拉特世界盃...
當謝拉特打fw

自然無波入ga la............
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。