<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2006-5-24 01:18 PM:

世界杯又未到.....到左都唔知邊度睇好
未試過落bar睇
今年試下先
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
阿夜打機打上癮
成日潛水@@

泰 奧 利 有 意 離 開 紅 軍

泰 奧 利 (右 )已 準 備 離 開 紅 軍 。

在 利 物 浦 未 能 站 穩 正 選 的 泰 奧 利 有 意 在 今 夏 離 隊 ,曼 城 已 表 示 對 該 法 國 後 衛 有 興 趣 。

泰 奧 利 上 季 在 利 物 浦 只 能 淪 為 後 備 ,而 今 夏 預 計 有 歐 維 里 奧 加 盟 ,令 泰 奧 利 在 紅 軍 更 無 立 足 之 地 ,泰 奧 利 為 求 獲 得 正 選 上 陣 機 會 ,已 表 示 希 望 離 隊 他 投 ,其 經 理 人 麥 基 表 示 紅 軍 亦 願 意 將 泰 奧 利 掛 牌 出 售 ,他 說 :「 泰 奧 利 希 望 能 加 盟 一 支 能 夠 為 他 提 供 正 選 上 陣 的 球 會 ,我 現 時 正 和 多 間 球 會 有 接 觸 ,我 只 希 望 如 能 有 合 理 價 錢 ,球 會 能 放 人 。 」

曼 城 領 隊 皮 亞 斯 今 夏 正 進 行 換 血 ,26歲 的 泰 奧 利 將 成 為 他 的 收 購 目 標 。
Originally posted by 瑞比 at 2006-5-25 12:10 AM:
阿夜打機打上癮
成日潛水@@
哈哈,我有時打we10一打就打幾粒鐘
摺吧啦
利記fans連連拿結婚都唔知?=3="

5月 24日 星期三 20:48 更新
世界杯-西班牙門將雷納喜做新郎,怎奈只能與22名男士共度蜜月

路透馬德里電---西班牙門將雷納(列拿)坦承,在備戰世界杯之前完婚也有不利的一面。

廣 告

「我對自己的新身分很滿意,但是我必須要和其他22個傢伙共度蜜月,」西班牙媒體周二援引這位利物浦門將的話說,他上周五與女友在西班牙南部城市科爾多瓦(Cordoba)完婚。

「我們決定在上周結婚,這樣我就可以集中精力出征世界杯,不會因位籌備婚禮而分心。」

雷納將與皇家馬德里門將卡西利亞斯(卡斯拿斯)和瓦倫西亞門將卡尼薩雷斯(簡尼沙里斯)競爭西班牙主力門將的位置,不過他信心十足地說︰「我會全力以赴,讓主教練阿拉貢內斯(阿拿干尼斯)頭疼去吧。」
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-25 12:01 AM:
細驚兄,夜仔,你地有冇msn嫁?
ya
變成咁
真陰公
Originally posted by 瑞比 at 2006-5-25 12:10 AM:
阿夜打機打上癮
成日潛水@@
你估仲係以前咁多時間上咩
變成咁
真陰公
Originally posted by 瑞比 at 2006-5-25 12:16 AM:
泰 奧 利 (右 )已 準 備 離 開 紅 軍 ...
曼城真有眼光
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2006-5-25 02:14 AM:
利記fans連連拿結婚都唔知?=3="
...
真係一個謎
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2006-5-25 12:42 AM:

哈哈,我有時打we10一打就打幾粒鐘
有時我都係
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。