<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
   再買3X4  200分注
卡爾馬 對 哥登堡 和@3.2
緬恩斯 對 1860慕尼黑 和@3.4
史浩克04[-1] 對 哈化柏林[+1] 主@2.4
共800分
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-28 12:58 AM:

哈哈!等到個幫手喇
雖然估(-1)和, 但我唔會買(-1)和同和架
帶旺唔倒你, 恐怕你又要...
又或者1:0, 2:0
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-28 01:06:

雖然估(-1)和, 但我唔會買(-1)和同和架
帶旺唔倒你, 恐怕你又要...
又或者1:0, 2:0
衰人........你講2:1唔得嘅
緬恩斯 對 1860慕尼黑        大 1.72
川迪 對 奈梅亨                 主 1.33
南特 對 摩納哥                 主 2.70
皇家馬德里 對 貝迪斯        大 1.68
4 x 1 $100
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-27 07:55 PM:
排名        玩家           今日投注...
艾艾兄,我好似冇中到呀,點解重有干幾分嘅
皇家馬德里[-1] 對 貝迪斯[+1]           和 3.50
肯薩斯巫師[-1] 對 洛杉磯銀河[+1]     和 3.45
2 × 1 $100

皇家馬德里 對 貝迪斯         波膽 2 : 2 @27 $50
                                             4 : 1 @13 $50
今日再投注:

入球大細

星期四6大

1.62倍     500分
肯薩斯巫師 對 洛杉磯銀河            波膽 3 : 3 @50 $50
星期四 6 肯薩斯巫師 對 洛杉磯銀河 主 1.65    @200
星期四 6 肯薩斯巫師 對 洛杉磯銀河 大 1.57    @300
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by jimjim12 at 2007-9-28 02:22 AM:

艾艾兄,我好似冇中到呀,點解重有干幾分嘅
#3691唔係中左咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。