<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-30 21:03:

我今日買左...
西布朗(...
ac現在輸緊波啊,應該係留力踢歐洲賽
點解唔玩啊你會去邊啊唔好睇唔開啊去........X
唔記得左今日係last..

既然係咁...玩大佢

馬德里體育會 主勝(1.65) @200

主客和 3x1 @300
貝迪斯 對 馬略卡  主勝(2.3)
艾美利亞 對 桑坦德   和(3.1)
愛華頓 對 米杜士堡    和(3.35)

愛華頓 對 米杜士堡  首名入球
110 尼史葛 (26.0) @500  中左收13000
中左 韋恩 對 科隆   主其他波膽
今晚有賭本買 "其他" 啦

利恩 對 史達比克   客(2.05)
基達菲 對 皇家馬德里   客(1.75)
利尼史特朗 對 白蘭恩   客(2.65)
國際體育會 對 聖保羅   客(2.35)
青年人 對 甘美奧     客(2.35)
5串6  @30      Total : 180
Originally posted by ivanland at 2007-9-30 22:45:
中左 韋恩 對 科隆   主其他波膽...
好野喎!125賠
我岩岩輸左條5x16,烏甸尼斯完場前入波

[ Last edited by 勇勇 on 2007-9-30 at 11:16 PM ]
Originally posted by eqhigh at 2007-9-30 10:02 PM:
唔記得左今日係last..:ha...
中...中...中...中...中...中...中...中...中...中...中...中...
中左呀!
Originally posted by eqhigh at 2007-9-30 11:14 PM:

中...中...中...中...中...中...中...中...中...中...中...中...
中左呀!
13000升榜首...

我唔敢相信
Originally posted by eqhigh at 2007-9-30 23:15:

13000升榜首...

我唔敢相信
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-30 11:19 PM:

我諗住玩下咖咋
如果今日唔係last day我唔會咁買
Originally posted by 艾力克 at 2007-9-30 09:03 PM:

我今日買左...
西布朗(...
唔得呀......
你都冇三甲,點可以走o架???

呢度玩得好地地,點解要走呢.....

九月最後一擊!要追番eqhigh !!!!

讓球主客和 星期日 59 高士路 [-1] 對 費古倫斯 [+1] 主 2.05
主客和 星期日 54 山度士 對 華斯高 主 1.70   
主客和 星期日 60 帕拉拿 對 富明尼斯 客 2.45   
主客和 星期日 51 保地花高 對 戈亞斯 主 1.60   
主客和 星期日 52 國際體育會 對 聖保羅 客 2.35    @100

波膽過關 3x4
星期日 59 士路(主) 對 費古倫斯(客)
3:[email protected]
3:[email protected]
星期日 60 拉拿(主) 對 富明尼斯(客)
0:[email protected]
1:[email protected]
星期日 51 地花高(主) 對 戈亞斯(客)
1:[email protected]
2:[email protected]    @20
total:1000
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by eqhigh at 2007-9-30 11:15 PM:

13000升榜首...

我唔敢相信
又一個傻佬既出現...    公超曬
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。