<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-8 11:19 PM:

係喎SORRYivanland
原來個衰人中過一次比佢叻我過tim
我有幾衰呀,我機乎個個月都喺下游,你上個月都叻過我啦~

點解我贏過一次輸好多次都重有5千幾分嘅?計錯數~
Originally posted by jimjim12 at 2007-10-9 01:06:

我有幾衰呀,我機乎個個月都喺下游,...
你條#3863贏好多啊,你自己唔知道咩
  大細過關5x1  每注90分
布拉加 對 國民隊 大@2.19
亞琛 對 弗賴堡 大@1.8
昆士柏流浪 對 諾域治 大@2.02 
費利拿 對 艾馬多拉 細@1.4
博維斯塔 對 比蘭倫斯 大@2.55
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-9 01:20 AM:

你條#3863贏好多啊,你自己唔知道咩
#3863贏2462.1 唔係好多之嘛

你應該計漏咗輸嗰D,我而家正確數字應該有 3942.1 喺下游游緊水
今日投注(重搥):

星期一9:

主客和

主勝

2.35倍

@700分

半場主客和

主勝

3.15倍

@300分

排名        玩家           今日投注          上日賺蝕             累計結餘

1.      小強                      -                 +3,116.6          8,116.6
2.       kakeidevil               -                       -               6750
3.       wer                      -                       -                5882
4.      @娛樂滿紛             -                  +1,150            5650
5.       abcde1918             -                       -               5220.8
6.       harvey22               -                       -               5000                        
7.       mhkk                    -                       -               4841.5
8.       ivanland                 -                  +109.7           4499.7
9.       eqhigh                   -                   -200              3923   
10.      jimjim12                -                   -100              3842.1
11.      chrislovegill             -                      -                3295.3
12.      ronja                    -                   -1,000            3125
13.      勇勇                     -                   -90                200

p.s  @娛樂滿紛 -又一擊得手
      harvey22 -繼續係失踪人口,下次Update再唔出現可以當棄權
      ronja -今次失手
      勇勇 -唔好串咁多關以減少中陷阱嘅機會
      jimjim12 -更正番順便Update
      (成日送分畀我,下次唔出聲~~)

[ Last edited by jimjim12 on 2007-10-9 at 07:36 AM ]
jimjim自動扣分
你唔好月尾後悔喎
今日冇波仔玩wo~
Originally posted by kakeidevil at 2007-10-9 17:05:
今日冇波仔玩wo~
咁就可以【停一停,諗一諗】,等我諗下點樣可以上3甲!
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-9 19:27:

咁就可以【停一停,諗一諗】,等我諗下點樣可以上3甲!
飛腳半場和@2.15,1:[email protected],2:[email protected]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。