<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家估下韋利能否成為意大利最後23人之一
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 04:02 AM:
講真,F.恩沙基同韋利納比只會係入面二選一
東尼,基拿甸奴,迪比亞路,托迪,一定入選嫁啦
6個前鋒名額。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 09:23 AM:

6個前鋒名額。
洗唔洗咁多啊
托迪,迪比亞路,東尼,基拿甸奴,F.恩沙基,盧卡利尼,呢六個應該係最有機會入選喎,而且個個既狀態都比韋利好,韋利仲好似傷左添.......
摺吧啦
我記得韋利傷左喎,點入選呀
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 10:00 AM:

洗唔洗咁多啊
托迪,迪比亞路,...
盧卡利尼唔使諗喇,伊亞昆達係必然入選架。其實最唔穩陣都仲係恩沙基個位,納比隨時玩轉呔,納比私下鐘意韋利。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 11:34 AM:

盧卡利尼唔使諗喇,伊亞昆達係必然入選架。其實最唔穩陣都仲係恩沙基個位,納比隨時玩轉呔,納比私下鐘意韋利。
點解?
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-3 11:48 AM:

點解?
係咯,點解?
摺吧啦
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-3 11:48 AM:

點解?
如果要用盧卡利尼,納比一定會用韋利or伊亞昆達。意大利有個不明文習慣,就係一日唔選開你,以後都唔會選你(針對球星),除非你以前一直都唔出名,如果唔係,只要你係一直出名都冇得入選的話,以後都難有機會入選,又或者入選過表現唔好以後都唔會有機會。以前薛洛尼、迪肯尼奧、蘇拿便是最好既例子。佢地質素上肯定足夠佢地長踢國家隊,但問題係薛洛尼94年表現太差,迪肯尼奧型像問題,蘇拿96年表現差,結果佢地自始唔再入選咁濟。

你見倒其實迪華奧、米高利以後都唔會再有機會,但唔代表佢地冇質素。一出道的盧卡利尼係新韋利,出左名,但意大利國家隊一樣唔選佢,今日都唔會用佢。
我愛長澤
好希望坦克車可以入選呀....
Originally posted by Kian76 at 2006-5-3 12:08:

如果要用盧卡利尼,納比一定會用...
蘇拿只係打過世界盃決賽週 , 數埋數埋都唔夠10分鐘 ,(重要係後備換入) 就紅牌出場
好似係 94年 vs 尼日利亞
Originally posted by wai0818 at 2006-5-3 01:47 PM:

蘇拿只係打過世界盃決賽週 , 數埋數埋都唔夠10分鐘 ,(重要係後備換入) 就紅牌出場
好似係 94年 vs 尼日利亞
蘇拿仲打過96年歐國杯,當時佢擔大旗架,連巴治奧都冇份踢。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家估下韋利能否成為意大利最後23人之一

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。