<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呀版友garyff20042006,求你做吓好心............
返回列表 回復 發帖
Originally posted by garyff20042006 at 2007-5-29 22:49:
On9仔...
唔好人身攻擊
EF小人物

Originally posted by SCM at 2007-5-29 22:54:
我知道發生咩事la依家

講真嗰句
...
偷影裙底, 胸部...咩都有
最嚴重係連屋企人都唔放過 阿媽..家姐..阿妹都去偷影

以前EF原來咁CHEAP架不過宜家唔覺喎!
我知道LA因為有咁多個版主o係度出力控制(刷鞋中)
Originally posted by wer at 2007-5-29 11:16 PM:

唔好人身攻擊
其實佢話自己
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-29 11:20 PM:

偷影裙底, 胸部...
以前ef唔cheap
係嗰班博加分既人cheap姐
admin開snapshot區既原意唔係比人咁玩
不過就係嗰班人搞cheap晒

算la 咁耐既事都係唔好題la
Originally posted by garyff20042006 at 2007-5-29 22:49:
On9仔...
如果你鍾意鬧,隨便;我唔會再回你,亦會叫所有人唔駛回你。
但只限呢個post,如果其他post 你繼續無理取鬧,即ban。
要通知你我已經表達晒,你唔接受我亦唔勉強;不過你入得就要守呢度規矩,做人要識分莊閒。

唉...你個版住..!!!你甘勁咪又係只係係呢道勁..!!

唉...你個版住..!!!你甘勁咪又係只係係呢道勁..!!甘咪成世係道玩囉...反正我又吾洗番工番學既而家...又有屋企養...我認係二世祖..甘點牙?!!銷我???有道理咪銷囉.!!你估你大叉曬牙??!!香港甘大..你有冇甘叉多錢同我玩牙??」!!on9死屋村仔...成世都係甘過!
Originally posted by SCM at 2007-5-29 23:23:

以前ef唔cheap
係嗰班博加分既人cheap姐
admin開snapshot區既原意唔係比人咁玩
不過就係嗰班人搞cheap晒

算la 咁耐既事都係唔好題la
哦........!明白晒!
不過o個D人真係有D變態!親戚朋友都影!
o拿!~ 大家屌還屌~ 屌天、屌地、屌自己都得!~

但係咪對其他會員人身攻擊呀!~

無論邊一個都無情講~ 一律禁止發言!~

港男俱樂部副版主coolala2005字
無事值得再討論~ 主題即時關閉~

其他管理人員請勿移走此主題~

如各位有任何投訴請去以下地方作出投訴~

俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

版務區
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 呀版友garyff20042006,求你做吓好心............

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。