<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
睇晒成場波..真係慘..
全場表現好好...
兩三個機會把握唔到..
相反紐卡素全場得半個機會...
入左兩球...(其中一個係無神神既十二碼)...
Originally posted by sonyguy at 2007-2-11 01:26 AM:
睇晒成場波..真係慘..
全場表現好好...
兩三個機會把握唔到..
相反紐卡素全場得半個機會...
入左兩球...(其中一個係無神神既十二碼)...
全場利記成日靠後衛斬上去俾前鋒,但又冇出高冶,所以呢招唔得。賓sir應該創造一套應用於Bellamy拍古冶ge戰術,尋晚古冶同Zenden ge表現唔係好突出,證明呢套進攻板斧唔係好適合冇高冶的Liverpool
其實尋晚斬上去都摶到好多機會
古治係有表現   
佢幾下連消帶打轉身過人好精彩
係差埋門一腳
尋晚個場積水咁濟  唔打高空好難組織又好易死
zenden就真係....... 奧利里奧傷左咩? 點解唔出
嘩...無上黎一排...
做乜跌到落第三板..??

今朝場波無睇..(利記對巴塞)
聽同事講利記贏唔到好唔抵...
不過都唔緊要...最緊要出線~~
yeah~~!!
咩事冇人入黎留言?利迷們去左邊呢?
大勝阿仙奴一報三敗之仇,周中作客psv應該有計
Originally posted by Fung2004 at 2007-4-1 04:09 PM:
咩事冇人入黎留言?利迷們去左邊呢?
大勝阿仙奴一報三敗之仇,周中作客psv應該有計
Hello, I am also a Liverpool fan, nice to meet all of you here!     

It's a great day for us as we beat Arsenal by 4-1!! I am confident that we can do a good job in Champions' League!!     

YNWA
Originally posted by terencey at 2007-4-1 05:29 PM:

Hello, I am also a Liverpool fa...
你好呀,得閒多d黎吹吓水啦
我捧左紅軍都有十幾年,唔知你係幾時開始捧既呢?
Originally posted by Fung2004 at 2007-4-2 02:57 AM:

你好呀,得閒多d黎吹吓水啦
我捧左紅軍都有十幾年,唔知你係幾時開始捧既呢?
你好, 我係杜格利殊做領隊果陣開始捧既.   
我也有很多個月冇在這裡留言la。我係今年先開始捧,全因Kuyt ge 加盟,今季Kuyt ge表現真的很不錯。

不如講下遲D歐冠車仔對紅軍。紅軍最近幾場聯賽,都像為歐冠準備,連「魔」連奴都話睇紅軍都唔似比賽,似休息試陣,看來賓尼迪斯誓要取得歐冠。車仔又好似尋晚傷左ballack,看來第一場紅軍有優勢。大家點睇?
Originally posted by littlenic at 2007-4-23 06:35 PM:
我也有很多個月冇在這裡留言la。我係...
Let's hope we have miracle to eliminate Chelski ......
I never forget 2005 Champions' League final in Istanbul, we still can equalized from 3 nil down ...........
I always remember,  with hope in your heart, and you'll never walk alone ........

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。