<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
大分三神 對 柏雷素爾         和 3.45
格拉斯哥流浪 對 些路迪      和 3.20
利華古遜 對 多蒙特            和 3.50
3 × 3 $100   =$300
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-20 03:29 PM:

如果你計分,我米話過你知囉
你D分好易計啫,淨係減分咪得囉
通告:為求公平,下月開始一切賠率跟馬會!
星期六 58  阿士東維拉 (主) 對 曼聯 (客)

首名入球   201 朗尼  5.00                     $500

波膽 0 : 1  6.00                        $250
         0 : 2  7.00                        $250

拿拿拿,我全日既投注淨係買曼聯咋...曼聯未開波可以改咖~

我先頭果注咁咖↓↓,唔得既計下面果個,得既計上面果個呀.............
Originally posted by kakeidevil at 2007-10-20 18:47:
星期六 58  阿士東維拉 (主) 對 曼聯 (客)

首名入球  202 基斯坦奴朗拿度  5.50                    $500

波膽 0 : 1  6.00                        $250
         0 : 2  7.00                        $250
[ Last edited by kakeidevil on 2007-10-21 at 12:14 AM ]
Originally posted by R-Star at 2007-10-19 10:17:

我係體育版nba le2 o既commissioner呀
睇我d計分模式就知啦
nba都唔係我打骰,我唔知喎~~~~~~~~~~~
係咪艾生呀???.........
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-20 17:43:
過關4x5  每注50分
阿士東維拉 對 曼聯    泰維斯

~共250分~
我就唔買泰維B!
漢堡 對 史特加 主2.1倍
曼城 對 伯明翰 主1.55倍
歐塞爾 對 羅連安特 細1.48倍
3串1
400分
EF小人物

曼城 對 伯明翰 主 1.55
里賈納 對 國際米蘭  客  1.48
富咸 對 打比郡  主  1.67
阿士東維拉 對 曼聯  客 1.70
4×1
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by kakeidevil at 2007-10-20 18:53:

我就唔買泰維B!
我本應想買肥仔,不過我驚佢踢得太多比賽會冇力

有人冇跟馬會賠率咩不過都冇所為啦!都唔係差太遠姐

[ Last edited by 勇勇 on 2007-10-20 at 08:12 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-20 20:10:

我本應想買肥仔,不過我驚佢踢得太多...
買左波膽無錢買肥仔~~

雖然唔係話差好多,但大家公平啲好啲既.......................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。