<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-10-21 10:41:
費倫天拿 對 錫耶納 主1.38倍
費德列斯達 對 辛迪夫佐特 主1.4倍
弗賴堡 對 聖保利 主 1.55倍
3串1
1000分

[ Last edited by wer on 2007-10-21 at 10:47 AM ]
中左
EF小人物

等我計啦!!!!!!!!!!
排名        玩家           今日投注          上日賺蝕             累計結餘

1.       kakeidevil               -                 -1000                   8095
2.       小強                     -                    -                     7116.6
3.        wer                    #4207           +1594.6              6447.8
4.       mhkk                    -                 +440                  5297.2
5.       jimjim12                -                  -1089                 5287.9
6.       harvey22               -                     -                    5000
7.      @娛樂滿紛           #4188                -                    4150
8.       abcde1918              -                 -1000                 3869     
9.       ivanland                  -               -765.4                3334.3
10.     eqhigh                    -                  -1021                1662
11.     ronja                      -                  -580                  1545
12      a5areal                   -                  -2000                 500
13.     chrislovegill               -                  -3000                -2472.7
14.     勇勇                       -                 -2824.7              -10407.2

p.s.小強寫英文唔識睇#4139 #4178
     chrislovegill輸大左少少
     a5areal已經得返500分
     wer最好野直上第3位
     jim仔回落第5位
     勇勇都係冇得救已經輸過1萬分
【以上紅色字幾位玩家,已經超出2000分安全線,快快手發力追啊】

[ Last edited by 勇勇 on 2007-10-22 at 09:22 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2007-10-22 05:09 PM:
想計但計唔到,完全唔識計~:gi...
通常買得哩D過關嗰個人都識計嘅,不過我都未試過中正咁多關,
所以我未計過
計到我眼花花
應該唔會錯,有錯請出聲
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-22 08:23 PM:
計到我眼花花
應該唔會錯,有錯請出聲
有少少錯~ #4111己經扣咗250,你依家重複扣多一次

勇勇兄唔該幫我加番250喇,加番就冇錯架啦

Originally posted by jimjim12 at 2007-10-22 20:23:

通常買得哩D過關嗰個人都識計嘅,不過我都未試過中正咁多關,
所以我未計過
其實計呢啲有冇formula咖????

以3x4為例.....
只可斷1關又點計,3注兩關,1注3關即刻咩???????????????
狗會張"過關方式及組合"完全睇唔明....
Originally posted by jimjim12 at 2007-10-22 20:39:

有少少錯~ #4111己經扣咗250,你依家重複扣多一次

勇勇兄唔該幫我加番250喇,加番就冇錯架啦

我唔知道啊!我跟大支野個帖計落去架!
sorry啊
Originally posted by kakeidevil at 2007-10-22 20:48:

...
大多數人買嘅過關方法
3串4...........!
3注2串1
1注3串1
=4注囉

4串5..........!
4注3串1
1注4串1
=5注囉

5串16.........!
1注4串5(lee度5注飛)
10注3串1
1注5串1
=16注囉

愛愛明唔明啊
Originally posted by kakeidevil at 2007-10-22 08:48 PM:

...
以3x4為例.....
只可斷1關又點計,3注兩關,1注3關即刻咩???????????????
以3x4為例.....
中1關唔洗計
中兩關乘中個兩關個1注
中3關即刻中晒4注

甲賠率2
乙賠率3
丙賠率4
中甲乙兩關賠率即2*3=6

中晒4注
甲乙兩關賠率即2*3=6
乙丙兩關賠率即3*4=12
甲丙兩關賠率即2*4=8
甲乙丙3關賠率即2*3*4=24
+晒d賠率再*返你買左幾錢
就係你得連本贏的錢
如每注買左100
即總買左400
就係6+12+8+24=50再*100=有5000蚊

[ Last edited by mhkk on 2007-10-22 at 09:12 PM ]
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。