<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
星期三 4 巴塞隆拿 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
主 [-1] @ 1.68
星期三 8 曼聯 (主) 對 基輔戴拿模 (客)
主 [-1] @ 1.50
星期三 9 布拉格斯拉維亞 (主) 對 阿仙奴 (客)
和 [+1] @ 3.35
星期三 11 布加勒斯特星隊 (主) 對 西維爾 (客)
和 @ 3.45

4x1@300
Originally posted by eqhigh at 2007-11-7 20:52:

Welcome~~
只要玩法跟足規則,賠率跟番馬會就得咖啦
記住要多d入黎啦,就算係吹水既都冇任歡迎
多謝晒、eqhigh兄!
小弟中文打字認真麻麻、用下英文請各位巴打不要介意
今晚D盤都好似幾難估...
最有心水果場都唔中
都係提早收皮、留侍明天再戰!
祝其他兄弟心水中多D!
Originally posted by ivanland at 2007-11-7 09:35 PM:
即場投注   
沙巴罕 VS 浦和紅鑽    1:3(13)  @20
規則:
11. 任何投注於球賽開始即封盤,沒有即場投注

此注作廢
你可以慳番20

to m7fun, ^^優之良品:
kakei好好人架, 你地幫手計分會加分俾你架
Originally posted by 艾力克 at 2007-11-7 11:33 PM:

規則:
11. 任何投注於球賽開始即封盤,沒有即場投注
此注作廢
你可以慳番20
咁推多20分落海囉...

巴塞隆拿 [-1] 對 格拉斯哥流浪 [+1]   客4.00
里昂 [-1] 對 史特加 [+1]   主2.10
布拉格斯拉維亞 [+1] 對 阿仙奴 [-1]   客2.60
3x4   @10   total : 40
Originally posted by 艾力克 at 2007-11-7 23:33:

規則:
11. 任何投注...
我好樂意幫手計分、但點幫先唔會越幫越忙搞亂檔...
Originally posted by ivanland at 2007-11-7 20:45:

再一次講聲唔好意思...
我知道喇
唔好唔會啊
我唔係寸你啊
我冇惡意架
過關6x42    每注20分
巴塞隆拿[-1] 對 格拉斯哥流浪[+1]      主@1.65
國際米蘭[-1] 對 莫斯科中央陸軍[+1]   主@1.77
里昂[-1] 對 史特加[+1]                     主@2.1
曼聯[-1] 對 基輔戴拿模[+1]               主@1.5
布拉格斯拉維亞[+1] 對 阿仙奴[-1]      客@2.6
士砵亭 對 羅馬                                和@3.2
~840分~

過關3x4   每注40分
101 朗尼  3.75
204 禾確特  6.50
103 美斯  4.25
~160分~
勇勇...
希望你真係有買啦
6x42真係計死人架

[ Last edited by 艾力克 on 2007-11-8 at 01:37 AM ]
尋日d波好正路
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。