<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
過關5x16  每注20分
新特蘭 對 紐卡素        和@3.2
打比郡 對 韋斯咸        和@3.15
史特加[+1] 對 拜仁慕尼黑[-1] 客@3.05
森多利亞 對 安玻里       大@2.15
基達菲[+1] 對 巴塞隆拿[-1]  和@3.7
~共320分~
其實你地咁樣計分覺唔覺得好亂呀?

如果每日開個投注post買番你地果日想買既波??

呢個就用黎吹水同埋計分,咁會唔會覺得好啲?
Originally posted by 勇勇 at 2007-11-10 15:05:

又多一個朋友一齊玩喇
我叫燈神請多多指教
燈神今個月收歛左喎~
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-10 04:53 PM:

唔明
不過唔關我事

即場2:0由2倍開始追, 追到1.4
番身有希望
Originally posted by 艾力克 at 2007-11-10 17:04:

唔明
不過唔關我事

即場2:0由2倍開始追, 追到1.4
番身有希望
咁是但喇~

我唔玩即場,會愈買愈大....一爆就死哂

你中左...番身喇wo
過關4x1  每注680分
利物浦[-1] 對 富咸[+1] 主@1.7
史特加 對 拜仁慕尼黑   客@1.75
森多利亞 對 安玻里    主@1.85
基達菲 對 巴塞隆拿        客@1.55
~共680分~
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-10 16:53:

如果咁樣可能會仲亂喎
每個會員可能會分開時間出post投注(好似我咁),我地宜家有15個玩家,每一個玩家出2個post,一日就會有30個投注post到時候計分應該會更加煩
我覺得都係保持現狀會好D
雲達 w 1.40
森多利亞 W 1.85
樓迪高 -1 W 1.78
3x1@1000
主客和過關4x1@500=500
     基特拿 vs喜伯年                       客勝1.53
雲達不來梅 vs 卡爾斯魯厄              主勝1.40
      卡素爾 vs 甘士比                      主勝1.42
      史特加 vs 拜仁慕尼黑               客勝1.70

(1.53x1.4x1.42x1.7x@500=2585.4-500本=淨回報2085.4)
Originally posted by ^^優之良品 at 2007-11-10 10:30 PM:
主客和過關4x1@50...
好彩冇買拜仁, 見佢主場連和兩場都唔敢買喇

ipswich真係主場王, 見倒有2倍搞到我唔敢買

中chalton, 雲達
希望聽朝起身中埋華倫同冇乜信心o既利記(-1)啦

[ Last edited by 艾力克 on 2007-11-11 at 12:14 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。