<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2007-11-12 12:50:

話時話,除左叫你mhkk,可以叫你咩呀?

(有冇啲親切啲既先?~)
Originally posted by 艾力克 at 2007-11-12 08:55 AM:

仲以為你中左主其他添, 原來你係估入球主其他
佢條主其他 係我度...

760 x 384 PIXEL下載

好耐冇買愛隊...AC...
點知一買就話  因球迷騷亂而腰斬
混合4x5
入球大細 星期一 4 雷丁 對 阿仙奴 大 1.72  
入球大細 星期一 1 1860慕尼黑 對 慕遜加柏 大 1.62  
半場主客和 星期一 2 高雲地利 對 西布朗 和 1.80   
主客和 星期一 3 國民隊 對 馬里迪莫 和 2.85      @200
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
入球大細過關3x1@1000
1860慕尼黑 vs 慕遜加柏               大1.62
      國民隊  vs 馬里迪莫               細1.50
          雷丁 vs 阿仙奴                  大1.72

1.62x1.50x1.72x@1000=4179.6-1000本,淨回報3179.6
今日總投注1000分
雷丁 對 阿仙奴  大 1.72
高雲地利 對 西布朗 大1.77
2x1 @1000
Originally posted by ivanland at 2007-11-12 08:10 PM:

佢條主其他 係我度...
又中其他?
通常d咩賽事你會買其他架?
Originally posted by 艾力克 at 2007-11-12 10:48 PM:

又中其他?
通常d咩賽事你會買其他架?
都話我係 其他怪囉...
覺得D賽事會大上大落果D咪買lor
通常一場買兩注囉...
都係果句  有時贏...成日輸...
Originally posted by ivanland at 2007-11-12 11:24 PM:

都話我係 其他怪囉...
覺得D賽事會大上大落果D咪買lor
通常一場買兩注囉...
都係果句  有時贏...成日輸...
我買波膽通常連埋一場熱d o既主客和, 中左都多d
Originally posted by 艾力克 at 2007-11-12 11:27 PM:

我買波膽通常連埋一場熱d o既主客和, 中左都多d
xx串1 ? 好危gar wor...   
一個唔好彩  中左波膽 輸主客和 咪想死...

今晚買果場波膽跌飛ar...唔知好彩定唔好彩呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。