<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2007-11-14 19:27:

不過波膽倒轉開
死野行運wo

第1條飛收5360....上榜首
    【今日再贏,就可以熄燈喇】
過關3X1   每注300分
華拉度列 對 梅西亞 主@1.85
利雲特 對 艾美利亞 主@2.4
馬拉加 對 桑坦德  客@2.55
~共300分~

過關3X4   每注10分
華拉度列 對 梅西亞 2:0@8  3:1@15 
利雲特 對 艾美利亞 3:0@31 4:0@100 
馬拉加 對 桑坦德  1:2@9  0:2@10
~共200分~
Originally posted by eqhigh at 2007-11-13 00:35:
阿仙奴[-1]  讓球客勝(2.25)  @300

雷丁 對 阿仙奴   波膽:2:0(7.0)/客 其他  (34.0)
各100
雷丁2:0點止7賠
廿賠都有呀!
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-14 21:49:

死野行運wo

第1條飛收5360....上榜首
希望係啦
至驚係回光反照炸
Originally posted by 勇勇 at 2007-11-14 21:57:

希望係啦
至驚係回光反照炸
西盃都玩....
係咪睇日咪知囉

唔記得有馬跑添....................
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-14 09:54 PM:

雷丁2:0點止7賠
廿賠都有呀!
調轉左
咁都比你個死佬睇到
諗住冇人睇到扮唔知咖嘛
你仲要放到咁大喎
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-14 22:03:

西盃都玩....
係咪睇日咪知囉

唔記得有馬跑添....................
我今日淨係買左300蚊,連贏2X3 位置Q2X3
就係7場1-11 8場7-11,好緊張啊........就快開跑喇
大家幫我打打氣啦
Originally posted by 勇勇 at 2007-11-14 22:15:

我今日淨係買左300蚊,連贏2X3 位置Q2X3
就係7場1-11 8場7-11,好緊張啊........就快開跑喇
大家幫我打打氣啦

R7 QP 3,5,10
Originally posted by kakeidevil at 2007-11-14 22:18:

R7 QP 3,5,10
輸左11號有頭冇尾
得返個單頭,要再保飛
Originally posted by eqhigh at 2007-11-14 22:06:

調轉左
咁都比你個死佬睇到
諗住冇人睇到扮唔知咖嘛
你仲要放到咁大喎

我數123 木頭人.......................................
右邊果個係咪小薰 ?
左邊乜水???

http://blackie.woo.com.tw/blackie/index.htm?action=meimei
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。