<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納
返回列表 回復 發帖
個人真係好想熱刺打到歐聯,點解?
我有以下睇法

1.熱刺今年真係打得好好,基本上成隊上上下下已經交足哂功課,無野可以插,無理由因為咁樣一條例而抹煞佢地既努力成果
2.阿仙奴打得好??聯賽成績有目共賭,o係歐聯打得好?雖然入到決賽,但係唔覺佢地踢得特別出色,只不過當中有幾場有某幾個球員突然有神來之筆打得好再加上對方無狀態,所以可以晉級only
3.上年利物浦事件足協已經講到明係下不為例,咁而家又有得打?咁係唔係自相矛盾or出爾反爾?
Originally posted by wer at 2006-5-4 08:39 PM:

ashton傷後,我相信他們應會踢得更錫身,輸的機會....好大.唉,arsensal無啦
巴塞有朗拿甸奴, 玩波玩到神乎奇技, 到歐聯決賽時佢又可以大顯身手
arsenal真的祝佢好運
Originally posted by LMQ at 2006-5-4 08:52 PM:
個人真係好想熱刺打到歐聯,點解?
我...
條新例係指歐聯冠軍可直入下屆分組賽
下不為例係指唔會再為熱刺而修例
就是因為開了一次先例, 現在先有咁多爭辯

[ Last edited by eric0073 on 2006-5-4 at 08:58 PM ]
Originally posted by eric0073 at 2006-5-4 20:54:

巴塞有朗拿甸奴, 玩波玩到神乎奇技, 到歐聯決賽時佢又可以大顯身手
arsenal真的祝佢好運
我不認為arsenal輸梗
EF小人物

Originally posted by eric0073 at 2006-5-4 08:56 PM:

條新例係指歐聯冠軍可直入下屆分組...
所以咪變相唔公平囉
咁之前利記又要由第一圈打起??
而家又話可以直入分組賽??
足協鍾意講乜就講乜,好野
Originally posted by wer at 2006-5-4 10:17 PM:

對對...
波係圓的
Originally posted by wer at 2006-5-4 10:17 PM:

除非又有球迷或者松鼠仔衝入黎
arsenal 冇歐冠, 可以睇下henry去邊
而tot 一季o既努力亦都唔會白費
Originally posted by 艾力克 at 2006-5-4 05:25 PM:

未發生

愈來愈想arsenal拎唔倒歐冠
以 tot 隊波可以踢倒歐冠絕對係一大鼓勵, 而獎金更可以大大縮少左中型班同大班會o既 income gap
你知唔知熱刺係d富豪球會黎架,肯定有錢過阿仙奴的。
搞笑!!!!
隊隊都叫歐洲足總網開一面,咁改例黎做咩???

埋得你抵唔抵牙!!!玩得個遊戲就要跟遊戲規矩玩.....
冇得輸打嬴要,就算你隊熱刺打得好又點???
規矩定左係咁就係咁~!!!!

歐洲足總今次做得好好。
Originally posted by eric0073 at 2006-5-4 08:56 PM:

條新例係指歐聯冠軍可直入下屆分組賽
下不為例係指唔會再為熱刺而修例
就是因為開了一次先例, 現在先有咁多爭辯
我反而想問一下, 呢一條新例係幾時決定/公布既呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。