<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 點解近排咁多人post av網既??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-1-11 11:09 PM:

佢三個呀媽架喎?

係咪T字頭既先
咁3個邊個係佢親生阿媽
Originally posted by SCM at 2007-1-11 11:12 PM:

咁3個邊個係佢親生阿媽
你哋兩條友响度傾,每個貼有一分;响頑童個邊就冇分,你哋好奸呀

[ Last edited by cyc1 on 2007-1-11 at 11:25 PM ]
Originally posted by cyc1 at 2007-1-11 11:20 PM:

你哋兩條友响度傾,每個貼有一分;响頑童個就冇分,你哋奸呀
比你知道左???
要殺你滅口
Originally posted by SCM at 2007-1-11 11:24 PM:

比你知道左???
要殺你滅口
我唔會報串嘅,因為我都有分嘛
Originally posted by cgdmzlam at 2007-1-11 06:19 PM:
哈哈.............
點解近排咁多人post av網既??
唔通時下興???
  呢家嘢興咗好...好耐喇﹗  

咁啱「雞鷄農場」呢排轉咗隻【破解密碼】雞糠去餵,咪成日疴AV網嘅post囉﹗    
Originally posted by cyc1 at 2007-1-11 11:27 PM:

我唔會報串嘅,因為我都有分嘛
呢個世界上死人係最可信
我仲要食埋你條屍 唔好比法證搵到
捉我出黎
Originally posted by kwoksing at 2007-1-11 11:27 PM:

呢家嘢興咗好...好耐喇﹗  

咁啱「雞鷄農場」呢排轉咗隻【破解密碼】雞糠去餵,咪成日疴AV網嘅post囉﹗    
K大爺!!!
Originally posted by SCM at 2007-1-11 11:24 PM:

比你知道左???
要殺你滅口
想殺cyc!?
你見到佢個"007"logo嗎?
你勁得個佢把"豬肉刀"先算啦

小心佢隔空幫你隻"熱狗"雕花呀
一手軟時一手硬
一時扣咁多分.....咁都會俾返少少.....你既
膠少陣當幫忙
Originally posted by ckyckk at 2007-1-11 11:37 PM:

想殺cyc!?
你見到佢個"007"logo嗎?
你勁得個佢把"豬肉刀"先算啦

小心佢隔空幫你隻"熱狗"雕花呀
  睇呢個post好過睇AV啦,妖精打架,刀來劍往,過癮呀﹗    
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 點解近排咁多人post av網既??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。