<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:14 PM:
$ o" ?6 Y6 F* }9 C- W! O. ~( R) j
+ g4 `; [; ~$ y6 h% a* ~4 h2 l3 o& h幾搞野喎
& Q! k, f  S! z( e% e6 S/ o+ i& g係呢~~~有時我D主意唔錯架~~~可惜就是得不到賞識/認同
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 04:16 PM:
7 P' {  L  ]! a" y# X
7 d1 F$ r/ v" P$ G/ b" R打錯~~想打"可憐"...仲有100年等~~有排等
- X4 ?5 L' q' Y7 z3 n5 [
我相信好快就等到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:16 PM:
% F+ y5 J, |6 @7 s7 l6 f# O' f
& z+ H7 \1 k" Y) P+ ~試下學下佛佬咁囉
) o" w$ ]4 R6 M
係咪..即係..教人呀???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 04:17 PM:/ ^- a+ T+ G" W: E- U( f4 M) T  \" P

4 u9 [3 v7 A$ R. m係呢~~~有時我D主意唔錯架~~~可惜就是得不到賞識/認同
" E$ P1 |! v$ ?& |+ e% r3 @9 T$ q% m我認同你
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 16:14:
& N8 @, G# A, T& R# l; ]  c8 K# {0 I' Y$ w
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=76948&fpage=1
2 o* |* {; k. F0 V; {) T: R! S佢唔係真人黎,我之前都係post見過呢個人,玩野多
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 16:17:7 t' y3 N0 F1 d2 ^

. x$ \0 V/ }5 J' g我相信好快就等到
& v( Z4 r7 l1 x. P) e/ C% U, s
生不如死
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 04:17 PM:: d1 Y/ C& s# P$ L& y1 L0 J

) w5 N5 z% F- X$ m9 y我相信好快就等到
! T9 a5 o9 K) e' ^% M% _: @# g, B
我講少~~~其實可能ADMIN呢排BUSY,..所以未回~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 04:16 PM:9 I! b& N, O7 h2 w  u: D% @. o

c1 C' K0 w& o' W, Q# xI SEE U...
( G" V- W. s: K6 |9 \' i幾時 see 過呀???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 04:19 PM:/ b# \# y1 Q# _: B9 E

7 K7 b( H9 F: o0 L. c我講少~~~其實可能ADMIN呢排BUSY,..所以未回~~
8 I- u( G+ v+ `2 H( L7 o# Y我知道ADMIN好忙
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:19 PM:
' i* C  Y# f: g1 n: G8 l: I0 x
2 Q' k" q8 X5 y/ I+ g% ~6 [生不如死
4 H& X& C7 R8 ~- _7 _; `
快活過神仙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。