<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 04:20 PM:
  N3 f( t4 L3 S: P! }! p9 _0 s" T* ]! A: |9 ^0 g
我知道ADMIN好忙
; p3 J8 B8 ~. p- l- F
咁咪得囉!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 16:18:
1 l; W" Q$ j; x+ i7 [5 a+ g
( O/ R. R' g3 R  k係咪..即係..教人呀???
2 W" I- v; e  x3 E& ~! |& c你喜啦
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 04:21 PM:5 |9 R/ h6 S0 a" @5 M5 ?

. J9 y4 x8 Q7 W8 U咁咪得囉!!
( z# F8 a7 W0 w% a# e& C1 {' F- A
得咩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:21 PM:
# W! Z1 F9 X" a4 T( M4 a# @. |5 V6 |- K3 u! |' O% R; T) T) k
你喜啦
( M1 A# X& l6 \) J+ A
即係要做咩o架jack??
( z1 Q7 Q9 U! ?- K4 F又唔話比人知!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 04:22 PM:
. z7 u; [2 k1 `" C* S  s1 b: H9 Z' L) I; F3 j7 [+ d& U" ^, u
得咩
5 B- Y& [) o7 A8 g- g
得都唔明??
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 16:21:8 u5 i8 w6 f0 y2 \  K8 ~

6 Z4 ^2 l% Y. O( u& ^快活過神仙
0 ]6 Y( z& S# c; T" I牙都冇埋,仲成身病,點快活呀?
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 04:23 PM:* m# x: t% m& [$ j

& g2 Y. N# K* A( F. W& j4 z得都唔明??
. l; T: F( T; `; o
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 04:18 PM:* ^9 h) D3 m/ y* n6 L& C

( P6 C6 g6 ]) D7 f- e3 x我認同你
* v) N. f* B: v& [
感動中~~~:
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 16:19:
% r* ~5 m, O/ R3 P/ N1 u; O
8 w# O$ t( w& P1 i; {幾時 see 過呀???
0 r! S3 V1 R, Z+ B6 y) |9 c  r  ~have road
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 04:18 PM:
$ y3 {3 n& H- x4 `# A3 B. |( @  N' p0 J. A5 D$ M( i7 ^
佢唔係真人黎,我之前都係post見過呢個人,玩野多
2 O0 e+ d4 H0 V! d( @) b% C2 q# A
其實我都係post見過呢個人......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。