<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 18:18:
+ w* f' x6 Q# w' v& O; U. G% c. \: M' _5 Y( j; @  f
甘我系咪?
1 D; }; s4 U+ }" L8 b. S立腸囉
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 18:18:
8 `9 V' \& ?1 w3 b% b4 L4 E: E% ~9 ~' n4 r' u+ ^+ N
閒人好, 多D time 吹水
3 }/ Z1 {; a2 O% u2 d; Y我咪成日都係呢到吹水囉
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:18 PM:
% q% }9 V& |- ]+ h. P, _
4 w2 V; u9 `1 k% U3 o0 o' e% h甘我系咪?
: p  [2 _" b3 [6 K
你除咗好文區,仲有咩區係板主
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 06:20 PM:
' P, Q& q9 W5 X' n8 @& W
, t. Z5 P' M2 i2 T0 v我咪成日都係呢到吹水囉
0 }/ N8 ?# N! F0 \' v' O. b+ u: M係呀,我成日見到你
wa 我跌出發貼排名10天內
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 06:20 PM 18:20:
' ]; G8 V5 ?" |  A/ d; Y6 F
) a* _2 Q0 V) c) S立腸囉
7 @5 ]; o$ _, d; I4 {* V
立腸板主=.="
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 06:21 PM:" a/ A  F; u, l$ e" C6 D
wa 我跌出發貼排名10天內
$ w1 L- ^8 w: D# B唔咪呀,我見到你個名
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-29 06:22 PM:
7 u: i" C: x2 ~7 p) y* T3 U) v) r! X/ g0 F( E5 J
立腸板主=.="
: n9 @+ k" Z5 ?) S3 I/ a專食立腸
Originally posted by abwong886 at 2005-8-29 18:21:1 N) s  @  K- H! [- z
5 m; e0 r8 B; B
係呀,我成日見到你
& t4 G; o; |3 q- P8 b
你想講咩:cool:
Originally posted by johnwu at 2005-8-29 18:21:
4 e; E2 h) f* ^9 D/ w! Rwa 我跌出發貼排名10天內
* D9 W& p- M: G0 n7 f* W8 @/ M你都好多日冇上黎喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。