<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:20 PM:
/ F7 F- N1 [! N  D
0 ?. j' w) u  |1 P5 Z我都有打喎
$ A, j" I: Y- R- q- F) i2 J
幾時一齊去打??$ _% L) n! p" P5 z  M* i
搵晚係花墟??
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 09:20 PM:
2 i! c3 H0 G2 B( i) W  |3 B: T7 {% c1 D9 W7 T& v) M; p) l
甘鍾意...俾個你+ p  {& \/ s; u/ z" h/ K  J

! {$ |0 h+ h6 Q  B, {零靈寧..
- M. F; A9 \0 H8 B: `2 I' l
唔要 =.="
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 09:21 PM:
; \. \9 _6 X' Q5 b9 j3 A9 d# ?5 a( h; a5 P- G( Z7 x! y0 R8 S
你做咩咁既樣先??
, r2 Y/ A2 x) [1 v6 a0 y3 q1 O冇事,我更排失眠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-29 09:20 PM:
1 a5 V; C2 L0 g/ O# U* G9 H; t
- \+ C: G( C) G! }1 @我都有打喎
  G& d0 B2 G1 P, B+ B
我都有打....羽毛球
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 21:21:
4 ]5 ]% e; M5 X, h! K5 f4 k' o
' u1 g: \! P1 o+ F- D幾時一齊去打??
. K  a  J* @% a; _$ ?- v" A搵晚係花墟??
5 `0 n3 z8 I) D
花墟...都好
5 g+ ]' p  k# n; p( e我之前成日上京士柏打波嫁
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-29 09:21 PM:
! s# p" T1 R" {0 G9 I9 K; Z* i4 O* p
幾時一齊去打??
. `! s1 j6 x1 z- @1 j搵晚係花墟??
3 P% q, x0 ?) |# f7 B2 l係鬼節打
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-29 09:21 PM:
/ r( A3 }) P5 S9 A) [; x+ |; Y! \' z, `: D+ b' ~
唔要 =.="
% O/ R1 M# Z) h6 k/ i哈哈........唔關我事o架....阿樹問都唔問就幫你改喇....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-29 21:22:
( p# J  z8 n# u) R' U- e
4 r( ?" Z+ L6 e4 n我都有打....羽毛球
: Z3 S$ P$ A4 A, G. q+ y搵日出黎打丫
核潛艇浮升
Originally posted by roykenroy at 2005-8-29 21:22:
, f0 y2 m/ H. l8 @哈哈........唔關我事o架....阿樹問都唔問就幫你改喇....
+ d) V1 b/ p4 j
貓咪冇去劈酒咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。