<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:19:5 q( c% ]# l/ d+ ~) o

/ _: ~8 P9 G# l+ T$ F1 g我好放心
; ^/ {' A: E" E+ e, n* e更係,你日日都係到@@"
Originally posted by wer at 2005-8-30 22:20:4 F0 t  I' r* J$ J
0 B* @& r! l. n$ n' @
仲叫好d
/ c  Z. Z% ?& ^* L$ Y* _. K& s點唔好呢?
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:20:+ p1 V3 n& A5 q, Q" e' W# c
88各位,閃人啦
" Y  i/ o/ F' m% O2 c$ d5 ?4 w
88~強
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 10:19 PM:# u) _; z" w* ~
4 ^+ H* h$ ^' d/ c0 P8 @/ U' x
即係點呢?
' ?( G* v: u3 g1 f- h
我同佢參唔多年紀
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 10:21 PM:  f1 @, K' w2 t' j

+ ]/ J2 M$ b+ x0 \# D3 d% e我同佢參唔多年紀
# |( h8 V( c5 [# ~4 p% C0 b& w
88~強
Originally posted by abwong886 at 2005-8-30 22:21:
% k) u" o8 {' V) U9 b' l' H
4 B+ w1 f4 Z* G* j: f- F我同佢參唔多年紀
' w! ]% ^" l3 a# w+ `( d/ g; I
咁都唔使咁神秘嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:22:
5 Y- B5 ?0 X0 n- h
6 U% _: Y8 r6 E( p- V2 E咁都唔使咁神秘嫁
8 _: ~. ?; y6 p好神秘嗎?
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-30 22:25:% I1 O) f' x2 \$ q4 L- s+ H
6 u; c% l: K  G0 K; U
好神秘嗎?
' V" C4 e! W8 C/ `你追下d post睇下
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 22:27:
4 U: \. B+ ^# C& w/ R5 t4 g& Q: ~0 C" J" _8 j; o
你追下d post睇下
  H# s! P; V+ ~. m* w! N( Y8 b
追緊
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 09:06 PM:8 ?; _' h: |# ]8 @: e
  D5 C7 x( |1 ~- u
咁悠
# g+ ^* V" l' A2 F: c$ _
咁又係,,做得功課泥又唔得閒溫書-.-""
7 a) F; b1 V( g7 s' W聽日搞掂晒喇都係XD
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。