<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 05:30 PM:% R: Y) f  A  j; N5 P0 F) i' j
我去打陣機先~.~3 n. D% [! j1 h# r
0 h$ m! s( l$ x' U' j" b) z
而家打緊隻berwick saga既戰棋game,勁難打,打到我著哂火
' F7 L# S5 o& `/ J6 }% Y4 ^9 _好~~~~我過d小宇宙俾你~~~打殘佢~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 05:30 PM:! E& t2 J% R, B+ i( H$ }3 y
1 z3 Q8 Y4 F% n/ @
呢期個個都擺我~.~
7 N5 e" [$ y3 {" R" k( M' N你真幸福~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 05:30 PM:) ^% T$ e5 B) {' v9 J8 D
1 j% m5 H/ z( r7 a5 A
呢期個個都擺我~.~
; W& A* F! d5 m冇計啦, 你受歡迎o麻
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-31 05:31 PM:
" h$ P+ D! V8 o7 [( d3 k* P8 x5 E. U( D! S0 P, S
o岩o岩先打完格鬥版ro =.="
# Q# G3 P0 s8 S8 }  機王~~~
Originally posted by 左輪仔 at 05:30 PM 17:30:9 B$ a8 V1 u+ n% `
我去打陣機先~.~
% s0 D, H( P* ], ^6 Z* @6 f
5 u, B3 b* t# T1 |2 f/ p: V' Z而家打緊隻berwick saga既戰棋game,勁難打,打到我著哂火
7 O4 C0 g% v1 }/ M7 {) o5 w" Q
出火時記得打給消防局啊~~或者叫阿樹幫你滅火啦~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-31 05:32 PM:! r- A7 O% f# u

0 L- p. K4 q3 Y9 ~7 q1 k: q冇計啦, 你受歡迎o麻
; B) I4 w5 G: w+ n; Jx2..........
8 D8 ^0 D# G7 M+ [" P) i5 U, s* I" q, ?3 `, @# a$ p, a
又唔見我同零零同立立俾人擺...(拉攏結盟中)..
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-31 05:32 PM:' A# v- `% c0 n+ \4 Q3 r" w
  C* @. f  U! a( `3 F
* N3 H: X/ a1 |8 `# [+ H凍結佢~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-8-31 05:32 PM:' k% F6 D3 c& V* J% x( N7 t
( D! b; m* z2 d/ U8 L
) i5 O7 q' J3 }. w" w+ C2 \* C
係囉5 y/ g! r+ q6 |: u
記住要打電話呀
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-31 05:34 PM:- D6 K, U0 n6 B3 u8 Y
  K) }4 X7 c: q- `" c- B' h! L
係囉( r* P) r7 C* G- a* B
記住要打電話呀
; I' ^% D; T. f5 Y( ?不如幫佢打定d~~~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-31 05:32 PM:: m+ P3 V. Q' B* g3 ^- q4 P
, e: G, b7 A  q* ~, H0 Y+ E4 X& ~
  機王~~~
" n0 ^  H0 y% ^6 |; a- G$ E
不是喇, 我好弱雞咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。