<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
我D回覆唔見咗,真傷心
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 09:41 PM:
3 B0 u/ T3 P4 q$ B- Z
/ w4 ]  f1 M/ S6 c唔知
- E) W, f' D5 e3 s* _7 W: u
你係版主,連你都唔知
Originally posted by abwong886 at 2005-8-31 21:34:
( X3 l/ ?! ]! _" l啱啱發生咩事
9 F. A3 Q8 W7 r2 X% W
點解咁問?
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-31 09:44 PM:" I2 Y$ n- y' o  R: d) P) g, P0 X
: P" x" K7 ]% n7 _! a  V6 }- A
點解咁問?
% s1 s0 A# H( K# gD回覆唔見哂,入唔到去
明天返學,唔想返
Originally posted by abwong886 at 2005-8-31 09:41 PM:
: `# x$ l  U" n% Q* t+ |9 H9 u我D回覆唔見咗,真傷心
: v3 u0 ~; m% I% V我都係啦~_~
Originally posted by abwong886 at 2005-8-31 21:47:
4 S( |) x6 |9 j8 Y明天返學,唔想返
4 x" h; q- `9 J" b
返多幾日就想返
EF小人物

Originally posted by abwong886 at 2005-8-31 09:42 PM:& n9 l  i( ^+ ?

. r! K7 [7 \. ]5 {1 t你係版主,連你都唔知
4 A) {) i- q& R' p  e' @
唔知
Originally posted by abwong886 at 2005-8-31 09:47 PM:, M: A5 D0 e6 B
明天返學,唔想返
  W; Q& V: S- q$ w: G5 B您中幾~
Originally posted by wer at 2005-8-31 09:51 PM:
, x2 g' B/ S5 A. j# A; E% N) Y! T4 Y% _. z" x
返多幾日就想返
# Y" ^  F$ P9 K1 W2 {事但
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。