<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by waterfire at 2005-8-31 22:42:
& `. m% C) _$ Q0 ^. mps2o個隻乜乜.乜..??
9 F& n2 m; Z+ q0 Z$ D8 R唔知咩鬼傳說
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 22:43:
" U2 @, b( e# F" P' \
0 o- f( V! U' D" t我部機今日跌壞左
& R6 L0 w& R: S" ?& h
下,做咩咁激呀:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 10:44 PM:
9 b# r* a- Z3 C$ m+ P' R& V8 C! n/ c( `2 k: w+ u( U4 F+ z
下,做咩咁激呀:cool:
" e; Q1 K9 d* Y跌左落地啊~~~
1 O8 f4 Y5 ^7 {! H1 I0 A. P. U0 e放左隻cd落去都read唔到~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 10:44 PM:
2 }6 b' Q& A# h( q$ c9 o
( I+ h/ n+ Z( S; z6 {+ p' c下,做咩咁激呀:cool:
) C" Q8 ^( m. _1 y
睇得多鳥類繁殖紀錄片
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 22:45:+ N0 V  C: X6 f$ \$ |5 L2 G
跌左落地啊~~~% S$ x5 Y2 K9 h3 c
放左隻cd落去都read唔到~
  ]+ g3 N- E& F, c, E) O
打咩game打到咁呀
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 22:47:; C1 }/ ~' ]0 B
5 M( {0 |! g8 O; \3 K
睇得多鳥類繁殖紀錄片
  T9 U( ^8 u" ]/ Y好唔好睇嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 10:48 PM:
2 w+ l  z# f0 ~/ Z
8 E8 ], J* e$ |5 Y' O/ G9 k打咩game打到咁呀
& |$ H6 }% s1 E1 @% S! f5 _8 jwe9
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 10:49 PM:0 x: n5 ]* c; [& `; ?
0 V( f/ u% [( |  n1 P4 U8 b
好唔好睇嫁
2 m5 S( p8 L; i/ S' J- {1 x
你問雀雀lor
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-31 22:49:3 Q" h* X6 I$ p! z: }2 ^

, s' Y3 |1 n( J( |! K, U. swe9
1 N! D9 m/ D4 z6 l/ A# \$ ^打到好慶?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 10:50 PM:* N- ~6 _5 |3 F" z
$ j: J6 p6 C5 |* t* Z) [# a5 L4 w
打到好慶?
. L  X" V7 ^- F1 j
唔係啊~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。