<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
有野想同你地講~吹雞﹐報到
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:07:
. m0 ]3 k/ o% G4 k有野想同你地講~吹雞﹐報到
3 l, ]; p( Q, g, n係~到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:08 PM:
2 ^+ J4 Q7 @3 M  `" |
$ K, n, b3 G, ]: [+ L& g9 s係~到
! ?3 _8 i# q6 w8 M* |4 n- v  {
無人啦﹖
既然係咁~講左先啦
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:10:
. R4 v  R, `" |1 H; G% y7 X9 {9 x( P1 {. Y5 x; \9 M
無人啦﹖
! ^2 j1 o& C5 ^3 N; i唔知佢地呀- f: b  o( G/ I* q
可能去哂睇狄娜
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 10:50 PM:
5 n" H3 C9 X* Q) E6 i2 @! g! T, ~  f& `9 k3 j( E& R# r9 c
打到好慶?
8 F6 C9 }9 B1 h# F3 e' `3 v' m, L  D# y( B1 N; B  q6 ], m- j
打咩咁慶呀??; A) L" c7 t8 s- A7 q8 G
1 `# g7 E8 ^2 `" n( ^

9 U6 V8 p5 R! J( |: V***************************1 `/ G, P/ A9 n) ~

; z% C( H8 f+ z% phihi~~all
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
以後我唔會再SEND相俾你地啦
Originally posted by simen022787 at 2005-8-31 23:12:% r; n0 n: K1 V" a$ b8 |
以後我唔會再SEND相俾你地啦
9 H  l. `1 u1 w0 b- ^2 V
做咩咁講?
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 11:12 PM:
  q$ Q$ {8 ~' t7 }
! [: }7 i/ {; W( f
( }& X3 @- ?2 I5 t( v2 z打咩咁慶呀??
* S$ h* Q+ ?) H7 @+ o8 t7 k( R% Z+ |' J, [, I  U  f
: X8 l$ D' R7 h7 {" l# s
% Z/ ~$ g, s1 _; M) i+ Q% S3 `# }8 z& h1 g% V9 p
hihi~~all
' y* P1 C6 {" k; m2 x
hihi
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 23:12:' Y. [) ~7 z- j# S" m, N* z
2 ^  O1 y/ a2 L: X* X

Q4 m. S/ o" r' |6 r0 K2 ^打咩咁慶呀??0 j' f- l+ [2 n5 z: E+ v/ G5 W

2 f9 r  H" N9 ], x3 b$ u4 u
" Y& `! m  `: ~4 @2 m  w***************************
9 h4 j! K2 S3 g) d2 x* n' q+ Y) O6 G
hihi~~all
% |  O0 f  k6 e2 j$ o  D, j. Z
hi~咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。