<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
sleep la~~88
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 11:58 PM:8 O% d2 K  T- q# g8 R; s: W+ h

S$ k) ~. r& ]8 u0 Y: e# t# H( w真係有四得!!!  D# k4 ^+ E" V" _; I

) T. \" w: ?$ n: x, _% r0 r* O知唔知中國四大發明係咩呀???
1 y/ N- }* {; V8 A! I3 W: x  _( X7 x: r; O) Z' `
; w: a$ s# @8 ?& y+ B/ e. U* `# |
但我唔三從 5 B( i1 J# R% A4 [

# z2 x9 g  X7 P7 \: E. V5 y. c粥粉麵飯
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-31 11:59 PM:
+ U% ]- R+ V" h7 S0 k1 ?1 m# G  ^8 [* k  P
可惜,可憐,可悲...
4 Q/ X: J# M: E: o0 S8 v; T- c4 [
$ `$ N' W) V' R& N- S0 N
???
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:05 AM:: u& l# k: e, A8 \; d
sleep la~~88
2 u0 A2 J$ m5 Z- N8 r7 \1 w$ `- E
, a  W7 Y( t9 o+ i0 e8 U: @bye bird
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:05 AM:
2 z; J' c/ @. S1 ]- Q' ^8 B* Ssleep la~~88
( G: [: U3 Q# u+ j# JBIRD~唔知你以後會唔會見到我呢
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:09 AM:
' U, V% V0 |, Z# n: a0 a+ \$ w2 [. u. X3 {5 G" K
BIRD~唔知你以後會唔會見到我呢
" G/ T% C& k+ x& z  M
why??
Originally posted by roykenroy at 2005-8-31 11:59 PM:
* z: f" N5 K; Z# w& i* A$ R2 m, I) U, L* A1 o3 I5 H9 M9 F
哈哈哈...我都第一次比男仔打....
+ j# U; g, D  K7 g

$ B+ D! n% d4 F6 _& `) c0 Z2 `好似刑事架, 我做你証人
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 12:10 AM:
8 D/ ]9 A7 I* ?4 Y. o$ A5 G. T) Z; {4 ^6 x% `
why??
2 o# A9 H6 p6 \: T
你追返post咪知
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 12:10 AM:, s: t) |0 F0 Y# V" c

C: M5 w' j0 M你追返post咪知
) _  l7 F+ f1 g
哦~
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-1 12:06 AM:
7 c4 c- l# O/ u6 S: \. Z; X4 K& J9 T" v9 b; E  i: p

+ e2 A4 i( H3 s" y. ?- B/ R4 o2 y5 Y) p' o
但我唔三從   ^- f( X& }( q  W& i" l

9 J, T, C* ]* M! I' u; I粥粉麵飯
$ u* d0 ?+ D& [/ p! A5 S中呀...你好叻呀!!!* t% b9 y8 ^0 H9 {: S0 K# C, A
邊三從???
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。