<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-5 02:59 AM:

網咩開一面?
自己睇t...
咁而家仲有1個問題
呢條例幾時講掂公開話成立??
其實真係唔明白點解歐洲足協唔留返個位比衛冕既球隊=3="
摺吧啦
Originally posted by clkgtr at 2006-5-5 12:45 AM:

我反而想問一下, 呢一條新例係幾時決定/公布既呢?
季初...
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-5 02:59 AM:

網咩開一面?
自己睇t...
其實只要上年歐足聯唔網開一面給利物浦參加今屆歐聯, 就唔會發生這麼多事情...
一切就會按既定規則順利進行
真係早知今日, 何必當初呢?

[ Last edited by eric0073 on 2006-5-5 at 12:21 PM ]
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-4 03:57 PM:
上年開左個先例比利記跟本就係大錯!如...
錯了, 上年o個隊第四唔係愛華頓, 名氣同實力遠不如熱刺, 因此第四名有得參賽完全同大牌無關, 再者, 曼聯o係英超接近無敵, 最差都係第三, 要佢三甲不入? 一百年後或者得
一係就好似世界盃咁, 無得衛冕, 唔駛煩
對熱刺不公平
利物浦或愛華頓又得

最好那個國家WIN冠軍
那個國家多一席位

那個席位永不成為種子
亦不代表其他國家
[即可在外圍賽同國家對賽]

甘就公平
五個位對英超黎講太少 la, 好多耳熟能詳o既球隊, 好似紐卡素, 布力般, 保頓, 愛華頓都冇得出席, 反而不知名東歐球隊成日有份, 但又成日俾人踢出局
熱刺今年進步了許多,中場有Davids and卡域克...又有羅賓臣守龍...
前線3個前鋒都有表現...值得打歐冠...
lets talk about this after the final had ended.
how about if aresnal lost??????????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐足聯拒絕網開一面,熱刺能否參加冠軍聯賽全看死敵阿森納

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。