<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~
返回列表 回復 發帖
唔係潑你冷水...

算把喇。
現在kk的情況就係
朗拿度單刀冇帶射門鞋
一味死樓唔敢射

人地睇串曬你d球路
你一直採取懷柔政策
現在已經證明左失敗
而我提的強政你又做唔到

用釣魚來比喻
佢係魚
佢上勾之後
你一直都死拉住佢
冇鬆過線俾佢遊吓
到現在條魚絲要斷啦先後悔

如果係我就會死馬當活馬醫
放膽一博
佢要分手就同佢分手
完全唔搵佢等佢唔慣搵番你

順便睇清楚
佢係咪鍾意左第2個
佢只係同我講男人對佢黎講唔係咁重要~
Originally posted by KKBoy at 2006-5-12 02:15 AM:
佢只係同我講男人對佢黎講唔係咁重要~
你都信﹖﹖﹖ 傻仔﹐個男人咪係你囉

賜佢一條猛男﹐風趣兼壞壞地﹐ 即含即屌都似
我仲可以做d咩/.\
Originally posted by 小强 at 2006-5-12 09:47:

你都信﹖﹖﹖ 傻仔﹐個男人咪係你囉

賜佢一條猛男﹐風趣兼壞壞地﹐ 即含即屌都似
講得衰就衰d............但係小强所講確係真話~
Originally posted by KKBoy at 2006-5-12 10:12:
我仲可以做d咩/.\
小朋友,點解你仲係唔明?

點解我一直唔肯答你你仲未領悟到個原因?
點解咁多位朋友所講嘅咁一致?
點解你只係不斷問人?

好,我覆你。
你問你仲可以做d咩,咁你答我:你可以做d咩?你女朋友佢仲想你做d咩?
一味死磨爛磨、死lur爛lur 嘅唔係叫愛情,叫乞憐!
你嘅尊嚴去左邊?你嘅自我去左邊?
你好好諗一下,覆完。
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-12 03:35 PM:

小朋友,點解你仲係唔明?

...
Boy兄又唔駛去到咁 hurt.

啦 kkboy 甘次有冇得救仲係未知數. 不過我提議你先諗另一個問題.
係唔係以後拍拖都係甘落去. 維持呢種態度.
如果係, 你只會不斷處於劣勢 & 失戀邊緣, 痛苦掙扎.
呢個先係至重大首要問題.

凡事睇遠d, 諗將來. 慢慢你思想就會變得成熟.
拍拖唔係你單方面諗 " 我對佢好好,佢重有乜唔滿意"
呢d就係唔成熟概思想. 你諗下如果你係一個女仔你想要個乜野類型男仔.
有性格, 台型, 夠Man. d女做小姐養你仲得.

1.我好唔鍾意佢對我有種好唔自在ge感覺,有親d咩事就話分手...
2.佢好怕比佢d朋友知道佢大過我....
3.佢話我太過緊佢....
4.佢好易發脾氣...

1,佢話分手, 你就死狗. 甘就唔夠man囉. 可以話 '' 我已經樣樣就你,但係都做唔到.可能其他人更適合你" 轉身就走. 等三日. 要以退為進.
2,好明顯佢覺得你唔成熟.
3,更明顯,轉個方式話你煩. (你都唔想女友煩啦,男人更加唔可以婆婆媽媽啊)
4,食硬你.

你再諗諗, 香港地大把女. Boy兄咁豬兜都大把女啦. 你駛驚.
呢次拍拖只係你人生概一次經驗, 並唔係全部.
重要概係吸取教訓,令自己成長,成熟&有思想,獨立.
將來唔好犯同一個錯誤.

[ Last edited by Lyon on 2006-5-12 at 08:13 PM ]
Originally posted by Lyon at 2006-5-12 17:47:

Boy兄又唔駛去到咁 hurt.

啦 ...
Lyon,你有所不知。
KKBoy係咁多版友仔入面我最勞心勞力嘅其中一個...........
唉~ 教過佢好多但佢總係原地踏步........我唔重手d 要佢醒吓唔得咖~

啱咖喇~ 你地傾吓睇吓幫唔幫到佢啦~
P.S. 我無女朋友咖陰公~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-12 06:53 PM:

Lyon,你有所不知。
KKBoy係...
咁你咪鬼埋佢囉, 用d時間勞心勞力教我好過, 教吓我溝女嗎.
我冇話你有女朋友啊, 你 only 有三個固定伴侶, and 一街不固定伴侶之嗎.

以上分析唔知幫唔幫佢架. 如有錯,請見諒.

P.S. 想了解 KKboy 今年幾大啊. 平時有乜活動攪作架.
另想問,誰加我分架.

[ Last edited by Lyon on 2006-5-12 at 08:03 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。