<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Beelzebub at 2007-3-31 05:37 PM:

3 粒吖嘛~
Originally posted by ckyckk at 2007-3-31 05:47 PM:

咁多粒,借粒嚟用吓吖雞爺~

.                                

Originally posted by ckyckk at 2007-3-31 05:50 PM:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http...
想你借粒用吓之嘛...........做乜劈人噃.........
Originally posted by Beelzebub at 2007-3-31 05:36 PM:
我個"朵"物就係"喂!"咯~

一睇佢個死款就知佢係"文藝青年"嗰亭啦,玩氣質呀吓~

哼!我一行出嚟就係人都知我係鹹魚欄賣菜仔啦~
作為一件出色嘅膚淺鹹魚欄賣菜仔,我至憎呢亭有學識文藝青年~

好!一於裝身去溝菠菜蓮,今晚wet 餐飽先~
身為一個稱職嘅重義氣果欄豬肉佬, 咁我都至憎呢亭冇學識扮有文藝嘅青年~~

我一定支持你裝靚 d 身去俾菠菜蓮溝, 今晚老地方見 ~~

p.s.留番上次嗰幾件 model 形物體 '掠乾水"等你呀~~
Originally posted by ckyckk at 2007-3-31 05:50 PM:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http...
Originally posted by Beelzebub at 2007-3-31 05:48 PM:

咁多粒,借粒嚟用吓吖雞爺~

Originally posted by LokPong at 2007-3-31 05:53 PM:

Originally posted by Beelzebub at 2007-3-31 05:52 PM:

想你借粒用吓之嘛...........做乜劈人噃.........
Originally posted by Lyon at 2007-3-31 05:53 PM:

身為一個稱職嘅重義氣果欄豬肉佬, 咁我都至憎呢亭冇學識扮有文藝嘅青年~~

我一定支持你裝靚 d 身去俾菠菜蓮溝, 今晚老地方見 ~~

p.s.留番上次嗰幾件 model 形物體 '掠乾水"等你呀~~
好!好兄弟!

一於膚膚淺淺玩鑊金~~

P.S. 今晚ana.R 佢地去 D-I 呀....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。