<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 01:16 AM 發表

近唔近黃金咖? 我淨係識呢個地標..........
近鴨寮街果面
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 01:19 AM 發表
依加個間小雨天就係咁,變差左,d湯加多左水
我唔識
原帖由 自由神 於 2009-7-24 01:12 發表
以前紅"石甚"番學,我入到去“大酒店”附近D無咩人到既鋪頭食$10碗生滾jok同牛雜面
次次都得一個人去.....無fd願意一齊
好似好好味咁喎.............
執左未? 第日同你去食~
原帖由 gn00987333 於 2009-7-24 01:15 發表
有時睇到d啊姐一個唔小心,成隻手指浸湯嫁
叫呀姐小心手指, 淥親就唔好啦~
原帖由 自由神 於 2009-7-24 01:17 AM 發表
傻仔~“大酒店”唔係你諗果d
喔,我都有經過過架,愈黃,d野食愈野味,不過少食為妙
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 01:20 AM 發表

好似好好味咁喎.............
執左未? 第日同你去食~
未啦~順便食埋時新港式burger就一流
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 01:16 AM 發表

17,8 嗰d, 淨睇無出聲~
d 差佬真係 short q 左, 你地係樹開片都唔 "搭" 你地.....
好好彩, 下次錯手殺左人, 你就麻煩了
原帖由 pyau 於 2009-7-24 01:15 發表
聽晩去蘭桂芳
我都好耐無去lu, 聽日去完返嚟講吓有無變d 女仲多唔多好喎~
原帖由 BOYDWAN 於 2009-7-24 01:18 AM 發表

後來搵番, 好彩無跌出嚟~
由個口到放返入去啊
原帖由 自由神 於 2009-7-24 01:16 發表
有D本身好食,一出名就重量不重質
商業味太重之過~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。