<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by KKBoy at 2006-5-12 09:14 PM:
但我e+應該點做先可以拉得返.........
呢個時候係要鬆
唔係拉

完全唔搵佢等佢唔慣搵番你

如果佢正常生活
完全唔搵你
即係你係佢生命中
完全冇存在的價值

咁你就應該要死心啦

有時候唔使做野
亦唔使諗咁多
要講咩野的
Originally posted by KKBoy at 2006-5-12 09:14 PM:
但我e+應該點做先可以拉得返.........
唉~~~

牛皮燈籠﹗

試下乜都唔使做
試下放手
試下退一級做返朋友
試下瀟灑微笑
試下袖手旁觀

到時要唔要拉返先決定啦。。。

p.s. 其實戀愛係一件好開心ge事﹐係兩個人都開心﹐你知點解嗎﹖當你知個答案時﹐就會覺得而家單野無乜大不了﹗﹗
Originally posted by Lyon at 2006-5-12 09:52 PM:

kkboy,

你係男人嚟架, 要成熟...
我19~
做緊印刷廣告sales~
我女朋友因為星期日冇假放我~
so我星期日會去鞋店(ecco)返pt~
Originally posted by 小强 at 2006-5-12 10:40 PM:

唉~~~

:...
我又唔緊佢又唔自在~
咁會唔會搞到..............
Originally posted by KKBoy at 2006-5-13 12:26 AM:

我19~
做緊印刷廣告sales~
我女朋友因為星期日冇假放我~
so我星期日會去鞋店(ecco)返pt~
冷靜d去分析形勢,
1,乜野對你有利,
2,乜野對你不利.
運用形勢.  危機 = 危中有機.

想知你女朋友今年幾大啊. 做什麼工作, 平時又有乜活動攪作架.

[ Last edited by Lyon on 2006-5-13 at 01:19 AM ]
Originally posted by KKBoy at 2006-5-13 12:27 AM:

我又唔緊佢又唔自在~
咁會唔會搞到..............
都話冷靜d去分析形勢囉.

驚乜
你又唔緊佢又唔自在 <=== 可以唔駛立即分手嗎 = 對你有利囉
                            <=== 大家可以冷靜吓 = 可能有利 or 不利 ( 點樣令到對你有利, 你答 )
                            <=== 唔知佢想點 = 對你不利 ( 如何消滅此不利,你認為? )

明唔明 => 能夠運用形勢,就轉危為機

[ Last edited by Lyon on 2006-5-13 at 01:46 AM ]
Originally posted by Lyon at 2006-5-13 12:50 AM:

冷靜d去分析形勢,
1,乜野對你有...
佢大過我~
返鞋店sales~
好似kkboy兄既事, 我都試過......... 想番起真係好唔man...... 當然香水地有d女仔鍾意你打好多電話俾佢, 可能果d會arm你 more d.
我當年都果個女友嫌我煩...... 點解我咁痴纏....... 因為果時我果個女友起bed 上面令到我好舒服......... 所以我想請問一下kkboy兄, 你禁緊張佢, 係唔係你俾佢既body迷住, 而令到你經常搵佢, 失去左男人既man?
如果係...... 你今年先19, 第時會有大把女人, 而且老實講, 我見你形容佢, 我睇呢段關係遲早會完, 反而你唔理唔理, 分分鐘鐘仲會耐d.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
各位認為 版主 既 "誘女產卵指數" 有幾高呢?
hi. good. very funny thx, can someone tell me how to get積分 for download?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。