<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » | 邊類網上購物你會感到興趣? |
返回列表 回復 發帖
漫畫同衫
i will look 4 shoes...eg. jordans,sb...etc...

exclusive stuff which can't normally buy from local clothing or shoe stores..
最多梗係買日本DVD啦, 呀馬信就只可以訂普通碟, R級以上就要揾其他公司....
唔係就係訂d電子野....好多只有歐美先有既高科技低能產品.
上網買過好多嘢,多數香港冇得賣

1.領呔,袖口褸同裇衫 -- 去一d英國賣呢類產品網站買或且一d大學網站,因為d款式比較多同埋响香港一定唔會撞款,價錢仲平過香港買,呢類產品又唔需要試身,所以選擇上網買

2.汽車零件 -- 因為自己揸緊一部超舊車,好多配件香港巳經冇,所以會去外國一d專賣我架車款零件嘅網站買,而且有二手同埋其他廠出嘅零件,價錢都算合理

3.書藉 -- 會去一d台灣嘅網站買,因為台灣會有好多外文翻譯書藉,而香港冇或且未有咁快入口,所以想揾一d外文翻譯本,多數會上網

P.S. 其實宜家好多網站除咗接受信用咭外,仲可以透過Paypal呢個系統結算付款,可以方便一d冇信用咭或且驚d資料被盜用嘅人,去Paypal注冊開個戶口就得,好方便,不過現時唔係所有網站都可以用Paypal,多數美國d大網站就可以

[ Last edited by cyc1 on 2007-1-13 at 01:05 PM ]
我有興趣ga....不過我覺得好似好唔安全咁!!!
歐冠16強你睇好邊隊捧盃??http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105037&sid=YIyY5N
Originally posted by d228216 at 2007-1-13 12:26 PM:
最多梗係買日本DVD啦, 呀馬信就只可以訂普通碟, R級以上就要揾其他公司....
唔係就係訂d電子野....好多只有歐美先有既高科技低能產品.
訂d電子野???
    係真唔係呀,
       網上訂d電子野好難 Return 果播
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by cyc1 at 2007-1-13 12:48 PM:
上網買過好多嘢,多數香港冇得賣

1....

Are you oversea member?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-1-13 12:58 PM:

訂d電子野???
    係真唔係呀,
       網上訂d電子野好難 Return 果播
咁多年我都冇退換過野..
Originally posted by Triangel at 2007-1-13 01:02 PM:

Are you oversea member?
我係一個非常市井麻甩嘅香港會員
Originally posted by d228216 at 2007-1-13 01:03 PM:

咁多年我都冇退換過野..
岈,
  你講笑乍
    退換過野我都好少
        退返錢我就試好多
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » | 邊類網上購物你會感到興趣? |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。