<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-9-26 09:54 PM:

例如:cool:
yumiko,哈哈,總之係女人就得啦,除非太樣衰啦
摺吧啦
華倫轉既施素高係前鋒定中場ar???
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-27 02:20 PM:
中場
點都好啦~~~
叫個crouch去死先啦,
600萬磅的垃圾!

我家下寄望kewell復出打得番起,
同garcia一左一右輪流入楔入波.
希望謝拉特可以二腳射死車仔
1:0(周中同周未)
Originally posted by abc123aa at 2005-9-26 10:03 PM:

yumiko,哈哈,總之係女人就得啦,除非太樣衰啦
欣宜岩你:cool:
變成咁
真陰公
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-27 02:20 PM:
防中

只懂守不懂攻的人
變成咁
真陰公
Originally posted by fake2005 at 2005-9-27 05:52 PM:
點都好啦~~~
叫個crouch去死先啦,
600萬磅的垃圾!

我家下寄望kewell復出打得番起,
同garcia一左一右輪流入楔入波.
唔洗咁激
你係我個場叫我隊d人去死?!?!?!

我其實有d改觀,高字幾hold到波,有二傳,有d作為
不過比較單薄
唔算差
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-9-27 11:01 PM:

欣宜岩你:cool:
啱你多d~:cool:
欣宜呢隻怪物搵你要喇
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-9-27 11:03 PM:

唔洗咁激
你係我個場叫我隊d人去死?!?!?!

我其實有d改觀,高字幾hold到波,有二傳,有d作為
不過比較單薄
唔算差
利記如果有人兩翼傳波的話出晒摩連迪斯同埋高治一定好勁
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。