<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底
返回列表 回復 發帖

膠蛙的井底

蛙兄,好耐無見~~~
  W; n7 c  e+ k0 Z. C6 E) i+ S; N8 r' i你好嗎?! Y* O4 a+ j! i% K; C
  f$ d* G+ b' M2 |% P, U
[ Last edited by BOYDWAN on 2006-1-26 at 04:42 AM ]
好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:24:
9 c4 a' D  ~! i% S. n" j" K好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
7 ^" o) ^/ p0 O' e0 C+ _" Q& W. e/ t8 W0 {, w, L
* @; }2 D3 `4 j
3 R  I) ]: J* A1 G; J
嘩~你大哥難揾吖嘛~~~) t; R/ S2 D" C- J/ ~: R+ K
又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:26 AM:
6 E7 i3 g7 N( d( T! ]) v
7 C7 v' s  Q- r7 ?3 L
$ A1 w# N& V; f4 V) n
- |& S% a8 I; E# A) n
2 ]3 v; Z6 n, Y6 c$ i嘩~你大哥難揾吖嘛~~~
' _2 m! c# X! h又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
7 s1 l, D& W9 t. C+ Y# V以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:27:1 }' p: f. K+ c0 z6 D
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
" x6 Y9 X% G' _& j( _
- |% R5 j9 q: z0 V7 _& K% g7 {  f9 G! B  W# E  e$ R

$ C5 i1 a& o1 I4 T係呀係呀~~~
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:29:" Z* G) d) ~2 N5 ~0 z$ i9 }1 l
( w: U/ t5 l; R% E% u
以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
9 o( _6 O, A( }; I. \
2 s! s3 o' L- [* P都好喎~8 O( |% M2 G. e6 \/ Z2 u; O
不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:31 AM:7 U5 o  [( d. `& L9 Q, j, u: ]) O
+ w# q* M" h7 j+ \
' V! T8 X" C( y+ ?4 k* i  R0 |9 \; y
# n9 {6 q/ j! K; s( ]) U

) F  H+ e, ^' b" u係呀係呀~~~
8 W3 G& A& M& u" @4 K7 |不過你個勁d,曉得彈彈下
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:33 AM:
" J- J9 c1 M, M/ h# }- Z) u. l! z3 G& c9 q

4 n$ _# L' P6 H- T6 g都好喎~7 @5 Y. q3 N4 F- U
不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
6 p% R# S$ ]6 E
你話事啦,但但你有個竇玩開咯噃,改個咁名怕唔怕亂?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:33:2 D' j5 B" }. I
% w# S( F9 o, N* j
不過你個勁d,曉得彈彈下
8 _: C! \4 ~4 m( B! O

4 t5 \9 g, L! A% H7 ^' x$ ~* }: r  `  K7 z. Y
精力充沛嘛我~, o9 S8 A2 d% }( Q( Q0 Q
(其實係比d"頑童"激到彈彈吓~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。