<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底
返回列表 回復 發帖

膠蛙的井底

蛙兄,好耐無見~~~
+ M, k' p) e0 y你好嗎?4 j) @. J0 Z6 H& j% c
4 ]2 X, s- _! A7 d( ^% q2 m
[ Last edited by BOYDWAN on 2006-1-26 at 04:42 AM ]
好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:24:
* ^: X, J0 f8 m1 M好到痺~~~~~~洗唔洗開post搵我咁嚴重呀?
- u, d! P  n6 L+ A0 n
9 k8 t- Y# ?% B! ~% Y4 R

/ ]: r& `- B- c" m, i# E0 r" _1 B
嘩~你大哥難揾吖嘛~~~8 N7 U5 R/ T+ M
又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:26 AM:
7 A1 V" s* P1 N7 _
( F( ]* q+ b5 x: y* C3 Q$ ?/ k/ N/ u4 }$ H2 `1 x, s3 k( C
; I6 D; ]- a0 y0 i7 |1 [% L

: X9 i6 \0 C0 L1 M  }/ K嘩~你大哥難揾吖嘛~~~
  p& q2 i9 ^! \: c2 R) f5 r又pm唔到你,又唔知點揾你好,唯有開"尋人啟事"咯~~
* A. f" i) M7 o- y! W) k
以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:27:8 c9 K4 M0 L- J$ Y& [
咦!你隻泡泡龍同我一樣…青頭wor.......
) G, I8 _% {) p- [* |4 }* Y7 r$ Y1 E. K: h% |
/ P; O6 y& v4 W: H% k/ e
  y8 F3 f. P0 W+ j( G7 J" e. t
係呀係呀~~~
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:29:% O' A9 ~; F5 q( s
* x& [% {% Q% S7 D7 [
以後可唔可以用呢個post聯絡?得嘅你想搵我就响道留隻字囉
: t0 @2 X5 M8 s0 z- j9 |7 Y

+ y+ b/ L! Q6 \+ @* Q# a: J" {. A都好喎~
% J/ v. F3 n7 E! ^不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:31 AM:
3 i( W& B7 E' r) y
1 @; W- @- @2 W- T+ @
/ }% k& P" w$ ~" [- U) K+ l6 v* O5 e/ Y8 T, h7 f3 S

3 o3 \8 e' m, e8 O係呀係呀~~~
+ l9 b  E5 t, U+ V, x2 @% l5 }) S9 \4 U/ ~
不過你個勁d,曉得彈彈下
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-26 04:33 AM:
) ~% S3 C& B) r/ `* X8 u+ n& K5 C7 V: t8 ?: Y
- X+ B2 a& t- E
都好喎~. M% W1 O- o+ U4 \- O+ B2 d
不如改做"黃金吹水人俱樂部"咯~~~
: U& q& a( @  X9 Q- c# u
你話事啦,但但你有個竇玩開咯噃,改個咁名怕唔怕亂?
Originally posted by toro at 2006-1-26 04:33:6 X6 S" v& p% q6 r' B

3 g1 }# ]: G3 }0 [0 _不過你個勁d,曉得彈彈下
- W7 `( a( _4 j0 p% Z

0 q& q5 }  E- A; s' g& u
0 c& b) U7 z/ C( I精力充沛嘛我~. I' F  S: X5 m0 C3 m/ P
(其實係比d"頑童"激到彈彈吓~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 膠蛙的井底

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。