<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?
返回列表 回復 發帖

想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?

我唔係想引起罵戰
3 X' ?4 X- y- Y0 Q& N只係想得個知字姐3 w9 _9 `% b, c4 z) N6 d2 e
同埋想請教下心得+ [: ^9 D8 L& K% B: }; u  C
點可以儲到咁多分
Originally posted by 靚仔007 at 2006/2/3 15:03:5 |* m! }8 B. k* ?: j
我唔係想引起罵戰
  u" e& b5 B9 K( E: n" ]6 I只係想得個知字姐" e4 m& |* c  t' A  V. t1 a+ L
同埋想請教下心得8 n% q* |+ C* S7 j1 x
點可以儲到咁多分
4 Y+ l- G; ]% u, ~" o4 i
me
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 03:06 PM:8 O0 k. n# ~8 ?8 w; o& m; J

" d) N( B+ u; r+ i, P3 Rme
; ^8 ]6 G6 u: `# O6 hx2
Originally posted by ckyckk at 2006/2/3 15:10:
2 g6 G" K8 u, e7 E
* j0 _0 n/ x4 k0 Q% e* dx2
0 @8 S. {- X5 {0 ^9 _5 |6 Y) hSister C
我也想知…XD
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 03:11 PM:0 C# E& v9 d. W/ H2 x$ b

- c4 U# B: b4 KSister C
  Y7 R! {+ C- ?5 E9 j你唔係買分咩???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by CHECSS at 2006-2-3 15:06:
$ m; ?' m  V2 q2 e, T0 o* F0 F% V
me
* N4 b% ^) w5 `9 M& L, K
! u) j# K/ Q- S4 H/ }
人地話慢慢分呀!
一句說話
$ G8 |% u/ Z/ M! m4 I- |( ?.................................0 s: o9 _- l( c* z6 r/ l4 N9 v

+ {" m  m! ~* s8 A. }2 A+ g% D( J( B9 v6 p
也是同我自己講. |4 [' K7 s* c: @# i$ N1 }

: D+ c6 k  m# j- N  J- @
* x' L! a. e* M+ H6 {2 X- Q你都係算把啦
你地係點儲到咁多分咁?
! J! ~. y3 A& Y; w# x勁人
我儲到600分....  既10個%  ' T: j, d$ _2 s; L; x0 B; M$ }
我都想知點先可以甘多分... 我甘樣可能等10年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問下呢度有冇人自積分制實施後,慢慢儲分儲到去600?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。