<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急問野呀!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖

急問野呀!!!!!!!!!!

我想請問銀行有冇得"唱"之前舊嘅10蚊紙???. m+ @' P$ g" G: q

# Z1 ^$ ?8 V8 B2 w如果冇得唱,咁係邊度有得唱??: F: |$ s& J2 g" h! f
. h6 v1 C" |+ P
急要的
go to 沙田好運中心好樂意,i will help u+ h+ U( Z8 S8 K+ v/ d

8 g" Q# V# y! a5 X8 D' k: M[ Last edited by 155220 on 2006-2-5 at 11:55 AM ]
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-5 11:49 AM:
) _9 R2 g7 g7 s" w1 ogo to 沙田好運中心好樂意,i will help u
% w- Q* y% a( w" n4 M3 i2 D) V# C8 T2 g6 M% z3 L
[ Last edited by 155220 on 2006-2-5 at 11:55 AM ]
& ^* Y) c# o: z( {0 g???
" }% g  a# R/ Q. S唔明你想講咩...???
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:04:; h* w, c2 I! o( u7 P+ S  l
1 r8 @! F6 }" u- C+ i0 b& L' u
???! c3 U4 }, ?% `* @/ G. O; |- o
唔明你想講咩...???
9 P* B2 m/ R& J- V- v' h4 z2 E
$ d0 @0 r0 a+ o( O7 b3 ywhere do u live?
.
我係想唱舊嘅10蚊紙bor...
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:07:
% n! J% t  w$ l  n+ l3 w我係想唱舊嘅10蚊紙bor...
! Y) P8 F3 M4 x( R: I
- j9 V- j! X6 c( ^6 e去上述地址搵我,唱幾張俾你,好唔好?
.
我住將軍澳,如果有得唱,我去到邊都得
點唱先????
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:12:5 s  g! d. X- S+ [8 H* P
我住將軍澳,如果有得唱,我去到邊都得
9 t* Y9 k. Z: z1 y! h

7 `' e; `" I) V7 @1 H咁遠
.
Originally posted by 155220 at 2006-2-5 12:12 PM:8 R( \. d/ n. t! d; r: R, M
( x3 z# A1 e/ s$ |" \& c
! }. f$ [4 E% Q" h4 ]6 o
去上述地址搵我,唱幾張俾你,好唔好?
& L- P8 L! @+ x- h8 C" |$ }你有幾多張??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急問野呀!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。