<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋物啟事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-8 11:07 PM:
' U0 Z. B( u" G8 b* M  H唔該晒咁多位先0 I, t, q0 X- w
當我出完個post冇幾...
8 b9 b. S/ Z1 d8 Q% c( N有消息應該搵到,不過有心理準備冇晒$$$(我試過係屯門唔見,港島執番)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-8 11:19 PM:1 N3 l6 e5 `9 j4 b. }

3 e3 B( I0 a% r" Y有消息應該搵到,不過有心理準備冇晒$$$(我試過係屯門唔見,港島執番)
4 C& C) ~" e8 D) M* y9 T& b: p/ q  O6 }/ h6 K% r1 w
錢好閒,最緊要係d證件
7 X* A7 n# S1 [# l- v八百幾蚊o者,當冇豆過利是啦今年,反正我都唔係太鐘意收人利是
Originally posted by 阿感 at 2006-2-8 11:23 PM:: ]0 v% D  K0 w. ?

9 H: l" q- j, H9 q3 Z1 O! g6 O: N' i1 O
錢好閒,最緊要係d證件$ M6 S$ e5 \7 N+ R  ~
八百幾蚊o者,當冇豆過利是啦今年,反正我都唔係太鐘意收人利是
' a) B3 s2 X: a咁又係,最煩係要等證件出番
1). 身份證不需報警, 只要去人民入境事務處補領
0 d4 n( W8 {0 q% n7 s5 `2). 唔知* z( r3 r" L/ t; p2 J4 l9 y
3). 打電話去銀行hotline報失, 其他信用卡亦是如此做法, z( N3 [) O+ O  w0 {* v: R! g9 V
4). 唔知
( G! p; X4 C* k8 C2 ?  s, j4 F( w) C) X6 k7 {& m
希望你可以搵番d嘢啦 ....
3 k8 d6 A/ {8 S. v* H* d我就幸運地可以搵番d嘢, 連現金都完封不動, 不過d card 就已經第一時間cut 晒, 要等佢send過d新卡俾我啊!
阿感~祝你好運~可以搵返card~~~
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇,仲要一亳子都冇少到,真係好彩. S& V; y' a/ b" @1 t1 Z& q. f
特別O係度多謝路不拾為O既好市民,希望你睇到啦,萬分感激
' a8 _3 x- O8 P% j& l原來香港都仲有好人O既
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 21:00:2 e! P9 c3 P0 u- |$ m& k. A" V" _
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
. Z6 G$ u# y2 M" o9 j
* H4 f: O) d) c4 v' u# x( h% E
恭喜~恭喜~感感~~~' F2 ?1 b/ t3 ~8 `
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 09:00 PM:. F' |) t# \2 W# ~# x) I2 h
( n2 E0 z1 m: w# v/ D- G# U$ j3 F
. I) f5 a0 E$ u, T
咁你都算好彩,遇著一個大好人
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 09:00 PM:+ I. c# }% F+ ]6 x
( z. F2 ^: t7 r( o
呢d叫好心有好報
Originally posted by 阿感 at 2006/2/9 09:00 PM:9 }* V# ]( C$ I: g
6 e. i6 i. ~0 A* I9 q0 x5 d: N$ k6 c3 ^. Z8 t
' X' X( O4 d. u9 |1 A+ P
你真好運
曾說三國迷無聊, 最後成為無知的三國迷~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋物啟事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。