<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋物啟事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-8 11:07 PM:5 B/ ~" \. ?+ S6 t- O4 t
唔該晒咁多位先
4 k1 G7 j! ?+ b7 @當我出完個post冇幾...
$ T% T8 d+ p' t, q有消息應該搵到,不過有心理準備冇晒$$$(我試過係屯門唔見,港島執番)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-8 11:19 PM:3 ?( i) H: p* N6 P6 E1 s  e
. K3 S% W  a) [8 {
有消息應該搵到,不過有心理準備冇晒$$$(我試過係屯門唔見,港島執番)
7 v3 V6 e& {3 o" o: C5 q: b; ^$ H9 P, l% N# N. a
錢好閒,最緊要係d證件9 I) A0 g/ [& F
八百幾蚊o者,當冇豆過利是啦今年,反正我都唔係太鐘意收人利是
Originally posted by 阿感 at 2006-2-8 11:23 PM:
7 w: A; e* M9 @6 F
) `4 \# P1 ^, G1 B
, Y$ N, I/ h- X9 z錢好閒,最緊要係d證件
( n! n% a* G, R" U+ c& J# R八百幾蚊o者,當冇豆過利是啦今年,反正我都唔係太鐘意收人利是
& J  m5 Y6 ]# U5 V% \+ R: [( L% ]/ f咁又係,最煩係要等證件出番
1). 身份證不需報警, 只要去人民入境事務處補領
# `- E# P: k2 `2). 唔知: w- y! K2 d  k% s
3). 打電話去銀行hotline報失, 其他信用卡亦是如此做法3 A8 o5 p$ |7 ?8 S( O
4). 唔知& N# E2 x1 @* Z) q' T+ l$ [
( U" o3 L$ v; R7 n( N6 k
希望你可以搵番d嘢啦 ....2 |4 n! C: e3 @( d
我就幸運地可以搵番d嘢, 連現金都完封不動, 不過d card 就已經第一時間cut 晒, 要等佢send過d新卡俾我啊!
阿感~祝你好運~可以搵返card~~~
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇,仲要一亳子都冇少到,真係好彩
% R9 y! C6 ]8 o0 G2 o特別O係度多謝路不拾為O既好市民,希望你睇到啦,萬分感激3 A9 J) ~1 f# k/ w) _" {& T9 e
原來香港都仲有好人O既
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 21:00:" O8 o9 e% b( y1 Y6 _
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
: H, E( V/ F: C7 L% H( n# p3 K! ^3 D( R. P2 E, B
恭喜~恭喜~感感~~~1 W) q7 U* N0 k& A$ }% H" }
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 09:00 PM:
7 h( @9 L) g$ F; a' @) X在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
/ a$ F. s( j* z; |
4 K1 L: s/ l+ Y3 Z/ f1 \$ _咁你都算好彩,遇著一個大好人
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 09:00 PM:
0 Y# h6 B0 P9 c' ?! I# k" f4 n在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
$ ^% {- h8 `0 O
呢d叫好心有好報
Originally posted by 阿感 at 2006/2/9 09:00 PM:3 h2 F/ i& ~# o/ r
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
- J/ t8 {8 K( p7 m( p0 g" S& ]+ K" Y7 B

) L0 ^* @' f/ u你真好運
曾說三國迷無聊, 最後成為無知的三國迷~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋物啟事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。