<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 20:37:
! F3 {! P8 x! x6 b) c3 o. x8 T% H* h2 D; W6 b! f
0 K7 x! v1 B# L
Z字頭,2字頭......
" E3 x5 |$ D  b' s( j仲未有人答到我個題問
& r+ E0 E2 b: D# H3 J" i# _

& B& l1 I$ `# H1 s) n( b# a要問c仔先知~~~
Originally posted by AWU at 2006-2-14 02:39:& i1 L$ E5 Q8 m; s
9 z7 @% W2 z1 f( Q  F9 J

% @/ A  L9 d- qSAME SAME
# ?+ F# `) R) y# I( @
( y! [% Z4 S* Z, N- l9 dA師兄~
Originally posted by garycheung at 2006-2-14 12:51:& D! Q* M7 ]5 A& R
. Y5 P3 i* v: b7 P
NO....起碼3張野
4 U# }) o* s! U  M: p% @1 {; y3 y: B! P+ d3 U0 t% }' p
比你知道添~~~
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 00:18:" A8 O) I. d7 B! y; q( R# [! ?1 w8 C
本人的身分證號碼是英文字母Z 作開頭的,咁樣Z O既組合完左之後係用乜字母開頭?
8 _: c4 q  F+ o% l/ k5 i- x% m近期出世O既又用到乜野號碼?
4 ~: K% X& K1 y& c6 z' c& A) t/ ~
好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-14 22:47:8 r7 N3 S1 e* u1 x1 `" i

7 b- @% q  T; Z& F0 k$ V& S7 G好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
+ |& m8 L* w5 p+ D% R, H  ~" i, O) @2 W
唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~
7 U: C0 Y  c7 T9 |! u2 v1 {6 A$ c# ?4 f! ]. K' Q
講笑~唔好嬲~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 11:58 PM:, e6 d6 L$ ]: ]2 `% B
* v, ]5 v( }4 J) ?
  F, D/ m- ^+ H) I1 K8 Z
唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~3 [0 M7 `# D) W- q9 q% t

+ A$ K/ K# ]* @6 |" F6 P講笑~唔好嬲~~~
+ ]. Z3 E6 S' ~+ f% S7 y# k5 X9 _  k
好少聽人講"我唔係pk"
2 C& q; O  i( L; s) l; E通常都係講"你條PK","你就PK"
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 23:58:3 J* o& |1 H1 y- k; b
0 w/ [# n/ W! A3 m/ M  z# V2 M/ s

6 o7 n3 C4 O2 `, ]唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~$ Q. R; ^; s) i4 b/ q/ I
. J2 y4 H, X% o$ K( W
講笑~唔好嬲~~~
) N* @0 H" N& f
咁都會嬲?乜原來我咁小器架?
網上身份誰不『機密』?
好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
Originally posted by 阿感 at 2006-2-15 00:08:7 L  d7 K6 @* q% l+ B

. {$ n5 b) ?2 W! Z* n
, j0 c% {% m: q好少聽人講"我唔係pk"$ m. e, S/ w' x7 B( K# L: Y
通常都係講"你條PK","你就PK"
7 m9 |6 u7 s- G& U: l! g

- S4 T( ?% G1 D( T; ]7 h& o講完"你條PK"之後, 對方咪會話"我唔係pk"囉~~~
Originally posted by newman2005 at 2006-2-15 00:08:5 u2 J' `" X6 b# F
好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
! a+ h( o( @, v
8 u: Y4 x. l. D0 H5 W) V  W咦~咁即係話字母並唔係順住去~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。