<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 便利
返回列表 回復 發帖

便利

大家其實覺唔覺便利係多果d野睇(你地應該知咩嫁啦)4 N8 h5 v! b0 v- q7 v
但係你地覺唔覺佢d報導手法真係有d賤...* L% B; V1 T/ s! G9 c" F
特別係側田單野整到我有d反感...  n# a: e% t" _/ ^. o( ?+ ~% M, U
人地只不過係一個歌手...洗唔洗走去偷影人地..仲扲人地d私人去驗...真係好鬼cheap
$ V) {3 ?# G3 [. d+ o果d咁ge記者跟本就唔識尊重
Originally posted by alan999 at 2006-2-15 22:51:$ t4 v* r" l) J+ K8 W9 {
大家其實覺唔覺便利係多果d野睇(你地...
! G! u: N, W$ n2 c& x一向都是賤架啦!我已經成十年唔睇佢d野都有啦起碼! 買就是鼓勵,所以最好唔買!講真,睇呢本野就連個人都覺得cheap 埋!
; [0 f& D! A5 L$ p& h
* p  {& _( w- G5 w& s. Y3 ][ Last edited by 機密 on 2006-2-15 at 10:59 PM ]
網上身份誰不『機密』?
其實之前便利係8卦,但講唔上話好賤,雖然本嘢吹水吹得太勁,好似自己作嘢咁;但唔知點解上年下半年開始就愈來愈賤,好似控制唔倒自己咁,怕且佢都就快摺埋嫁喇
) p) g  H# j6 ?% }. g" P我覺得佢個總編唔妥
如果係禁岩撞到可能會好d(我指行街果d)& F2 m# l$ E' {7 i/ i
但係如果係跟住人出出入入就唔好啦
呢家D雜誌本本都係甘~
9 w% G. x% W/ |( x! ?! \4 A5 U濫用新聞自由~8 h5 r& U- ]4 @& c# T4 ~' _
又成本咸書甘~
: g) d( Z0 [5 L香港雜誌真係無咩好~
我都 support 呀, 不過有 d 人又要鬧又要睇* E, E7 |& S# A$ Y: s7 g
我有個同學好 like 側田, 但又買左本雜誌睇 d 吹水野- _8 s7 p( h1 C1 C, }; x
咁咪即係又支持佢地作新聞!!!
我支持創作# m. j! J) z$ |" }8 U6 Z( J% @! _# D/ }
我支持新聞自由
# U4 u8 p6 B! x% V1 F$ |但唔支持創作新聞..............................
" V5 c" F. |) i' y- y我覺得) I# ]  U7 {8 f; C& q6 k: d* m
你影人屋企就算啦仲要抄人垃圾桶
" W0 l! M3 M) @2 Y8 l又話有dom有戰後物資.........................5 K. N, V2 k9 E" d7 \/ p% r/ a
唔好做記者................. m) N, @( ?$ v9 F
做o記啦..........................
Originally posted by ogog at 2006-2-16 02:43:! G* s' T, |7 X- v- a
我都 support 呀, 不過有 d 人又要鬧又要睇
# ~7 `# T! {0 N% ^8 K- L5 Y# n我有個同學好 like 側田, 但又買左本雜誌睇 d 吹水野
( D; F& f9 D' h咁咪即係又支持佢地作新聞!!!
8 \! G4 _* A$ M& X( Q4 ?- y
中 point~!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by alan999 at 2006-2-15 22:51:
* J% l. y$ h  V大家其實覺唔覺便利係多果d野睇(你地...
* L; U/ Z# ^% c% J8 L0 y2 Halan老兄,想講好耐,但終於忍唔住。
: f. {* c1 y5 ^  K% {
' j1 J7 E$ ?( G- m! B/ N請你換換個頭像好嘛? 一來不是人人喜歡成日見到呢d野,二來呢度都好多小朋友架!唔該。! j5 {  g6 D, D2 f& U

9 S3 m1 p: ^3 V$ Z- k[ Last edited by 機密 on 2006-2-16 at 10:50 AM ]
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-16 10:34 AM:# `6 m6 N9 R% F& u: L
3 D+ A: f, U3 k0 B4 N. q' A7 K: f  Q
alan老兄,想講好耐,但終於忍唔住...
3 T  J' u5 S3 }# P/ \5 {
哈哈...好ge...唔好意思
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 便利

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。