<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?
返回列表 回復 發帖

所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

單選投票, 共有 0 人參與投票
50.00% (1)
50.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
其實香港有好多女性(老、中、青)都係第2項!
我的社會&人生經驗與年齡成反比
我反以想知道邊個投左票..ha
我羅
Originally posted by xylitol25 at 2006-4-1 08:07 PM:& `/ D, w1 |( H* a$ e
我羅
. b. x) c$ e0 S& {甘你係有定冇個個呀
想用呢個方法5 @1 q$ d. j0 D+ S/ }
知道有邊D係女會員
/ O& L& }: L8 T& c諗到呢步8 j6 Y% x* v  ]7 \. y  h5 W: J
你已經好聰明3 v3 m' Z2 f; H: T
可惜仲差一D先得...
差D唔記得
; D4 X$ a1 m9 `  q2 P1 z7 v有人叫我提你6 ~+ h. s4 T: V  U: M. r

5 ~. W7 H; H  _' r. L" _" u( [* v
6 q; j+ J, x/ C, C8 p6 _) Z: t& u『所有女會員:』呢句( o- z5 E4 c! y; r1 u  s
係敗筆之處
. z4 M" X9 E; w" f4 f% y( {下次記得咪打呢句...
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:31:) `. @6 M+ l" i' b% A
想用呢個方法
( ?% ?% |3 U7 K& C4 l知道有邊D係女會員
4 r! }9 b# A3 k, t" D8 `諗到呢步
$ n4 m' x( {6 V" o- H7 Q9 I你已經好聰明; z% D# l1 N5 r
可惜仲差一D先得...
  y  k. U4 z* H( T( l
" {: m5 w, n3 ~3 a
% ~# v6 l% T9 J4 f我知其中五個女會員
.
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:35 AM:
) T; x5 g7 E7 k1 V1 {7 l6 W差D唔記得
7 M/ [, |- C6 Q* N- Z+ K有人叫我提你
6 l* Y0 K- O' w4 h1 a2 _0 H% T  e, n$ l# ~/ x, d- r
. c( t  ^$ }$ G, V9 q8 W' k
『所有女會員:』呢句; L: M) h4 g7 f: d! ?% X
係敗筆之處
' S, l/ C0 ]1 @下次記得咪打呢句...
: P! L2 g+ c. u7 r9 l
唉...仲諗住汁雞....哈哈
Originally posted by 155220 at 2006-4-2 07:05 AM:0 f0 o5 }, N8 ?, Z/ }5 K* i

; H9 U  g( ]  k! G) B- [
' }0 m: B3 D. g! L. D+ _3 N! X( O4 J5 s+ }$ P0 S4 }- F
我知其中五個女會員
' C& d$ m, E' Y4 H( z- n; ^+ q( s  ^, s  I/ _
  Y& W# l8 o' A9 U  P
我知7個& T* z/ b, w& I" F6 ]1 N. x
識4個
2 T7 \5 n5 r7 {, B% \8 S4 p3個唔識
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-2 09:19 AM:6 E  o0 H" A0 Y! }
1 F/ v+ C9 v4 M1 _
唉...仲諗住汁雞....哈哈
0 q, Y, R+ @4 E; C: K$ U+ g% A
7 N* I) {' f" s3 w. R) R
( u/ Y* O$ H7 g" e" O; g: G哈哈...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。