<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?
返回列表 回復 發帖

所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

單選投票, 共有 0 人參與投票
50.00% (1)
50.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
其實香港有好多女性(老、中、青)都係第2項!
我的社會&人生經驗與年齡成反比
我反以想知道邊個投左票..ha
我羅
Originally posted by xylitol25 at 2006-4-1 08:07 PM:
- K9 z+ P' _7 s8 F) _7 B: y2 y2 r: h我羅
. o/ q6 K: u& a" |# I' X/ t
甘你係有定冇個個呀
想用呢個方法" Y0 Q$ B2 [& s/ Y. Y& B- X
知道有邊D係女會員
% g% _& j6 F, N  c) v) }諗到呢步) H/ g( w8 K5 Q. P" x# Y. E
你已經好聰明. a$ x$ A* E) _# o( d7 [1 b9 I
可惜仲差一D先得...
差D唔記得2 s2 S$ }% z) ~+ z6 j3 k
有人叫我提你$ z, P) ]0 I# [9 W- ]

. \+ o7 r# \# S! P" A$ ^( i3 N- A1 F4 \, H  N# `( o! ]0 z
『所有女會員:』呢句
. u" F9 F! a$ s9 F5 j( \* C+ X  D係敗筆之處
2 O/ l* A. t- {* H9 R1 p' S, [下次記得咪打呢句...
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:31:
- }8 ^; `4 `; k! N+ w4 E# n0 d; U& b# i: W想用呢個方法
  j* @  G! I, A知道有邊D係女會員
, o" B- k0 m; |1 E( _+ Z  U- P" A諗到呢步
* B# r, D7 [" |7 Y8 a9 Y  Q* |你已經好聰明
. u8 C: |5 `9 w, q4 i7 G! j可惜仲差一D先得...
" Z9 o1 Q, v. \! A% E4 w

3 S+ A2 \- ^2 H6 m9 a9 y. z
4 y* e- E* L5 y/ c- x5 t# E我知其中五個女會員
.
Originally posted by austin666 at 2006-4-2 03:35 AM:
% y- J1 }% g0 E0 B" ^差D唔記得
7 l, V+ t/ u. g- |. B$ E有人叫我提你
( w. b- p! z( V" q8 v! R1 Z
8 q5 X) r. X& f1 L( J
1 H) h; b/ N" u9 Z& m『所有女會員:』呢句4 k/ ]6 ^; N7 W0 V* p  x7 Q
係敗筆之處
6 C; J7 C3 q) @! j下次記得咪打呢句...
. ]( M2 W; U. B8 U唉...仲諗住汁雞....哈哈
Originally posted by 155220 at 2006-4-2 07:05 AM:* c- u# p. p/ x& E: @
4 T' {+ l1 j* C5 k9 [+ z" Z$ n

3 l) v: W2 ]1 M! |/ N9 i2 A/ {( y- U, z. v, R" `' t7 L0 M( x$ w1 ^
我知其中五個女會員
( t$ D- B! ?5 ~0 h

. ?' x9 M, k6 U8 @
/ v" K+ c: U( K$ o我知7個
5 ]4 n5 u. `0 N8 s4 U" {, L識4個, I  n0 c; z) R% K2 h; X  V: ~2 K
3個唔識
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-2 09:19 AM:; M9 H' E" H7 i/ F7 m0 `2 M$ B2 M
$ n  U$ _7 f# K+ f  r# e
唉...仲諗住汁雞....哈哈
1 F% \# N) q6 `
  j8 h" j/ h& v" a! f2 S1 ~4 W/ W+ I1 h7 @, R0 Z
哈哈...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有女會員:你0地有無「著鞋潔癖」呢種習慣?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。