<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 太平山下真係咁多老親喎,咁簡單拿三千幾蚊幫人交學費
返回列表 回復 發帖
哈哈~好彩我冇中計姐~
" ~# X8 i3 e! ?. P條女add過我..............
( H) i, B, O4 a+ ?5 }仲問我借3千幾蚊學結他~: R7 f+ R. Q  Y. S& Q
我仲同佢傾過電話-.-
8 `7 \& I: H! q2 K5 {( L5 }我都係冇借~~因為9成9係呃人
Originally posted by so1874 at 2006-4-5 00:57:
9 ^4 }6 e" R% j) S4 e) C( B% E[轉貼] TV谷...
8 X$ j/ W& Q2 `4 }4 l1 [; ]0 s; L# d& V
, I3 n/ ^9 P1 d) M7 \3 _
' n4 ?  q  d: h( _/ I' o) p  G' B2 O  r& _: t
笑撚死我.
Originally posted by sam37881 at 2006-4-5 07:11 AM:
) N! ?, \1 @/ r  l4 M1 l4 l大強既對答真係十萬個美妙~~~以下呢幾...
, S* W0 ]( l/ x笑死人,大家互吹水
Originally posted by 卡臣仔 at 2006-4-5 10:12 AM:5 D, t4 @5 _7 `1 |3 c: @
哈哈~好彩我冇中計姐~
6 ?% b$ T, i$ `' ]  Q: k4 R條女add過我..............
4 |& F( T2 }0 S1 S, @0 y% D仲問我借3千幾蚊學結他~, W* Z* \. B9 f9 ^$ I: g0 Y
我仲同佢傾過電話-.-
1 y+ h1 w- |; F- @& H! R+ e, P我都係冇借~~因為9成9係呃人
$ ^! n0 ?, [9 a# y; V- H
真係女仔聲黎嫁 ?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-5 11:14 AM:
, e# Q9 G0 h, `* Y2 Z& h9 Z3 X3 F- ^: ~# e0 P8 T3 c5 Y4 M
真係女仔聲黎嫁 ?
0 w/ h9 P& R8 h- `8 B9 P/ t) \  N* q# M$ k, o
真係女仔聲!!!!6 i, m! I0 ~' v2 |3 `
一定係同黨~
Originally posted by 卡臣仔 at 2006-4-5 11:26 AM:0 D, t' R& c2 Q, K
* c, s/ \0 z$ w* A& d+ N: b( x) \
. H# I1 B% b/ {4 u7 F
真係女仔聲!!!!
9 N( m6 s8 i9 D一定係同黨~
6 b% C7 J+ p9 {; }, a6 u
笑死左=3="..~
做物佢無密我的
* Y; b* d% P# R- p3 ~我都想玩下佢,呵
Originally posted by ronald001120 at 2006-4-5 04:42 PM:, Z& Q* W4 P* g& d
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph ... kies_1623/my_photos
8 ^- u3 x9 ^$ f* H傳說既B女
! j$ g! m; T) n3 h; y& \, e
睇唔到...
  ^- J4 M% D7 D, _但我所知果個唔係呢個wo~~
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 太平山下真係咁多老親喎,咁簡單拿三千幾蚊幫人交學費

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。