<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 太平山下真係咁多老親~但我冇計~呵呵!!有人想要佢icp嗎?
返回列表 回復 發帖

太平山下真係咁多老親~但我冇計~呵呵!!有人想要佢icp嗎?

之前d內容唔見左0.0
5 E8 C" D0 J1 J# z5 r: P( {日期與時間: 03/27/2006 06:16 PM
5 C9 q$ j" E5 {- \9 R) F, c, w% Q你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~0 k5 F4 j' F& N; B: ]6 x3 U
ok ^^  睇到
6 B9 [0 {# c) F  R; m+ `7 Q0 i" W日期與時間: 03/27/2006 06:16 PM. p' L4 Z3 j: i5 w& I  a0 \/ [$ X
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~5 |4 N8 y- e) L
你阿媽why會變到咁嫁?
. h' R8 k2 l4 L: F0 d. Y日期與時間: 03/27/2006 06:19 PM1 `& h+ o, E. [1 R, n  g0 ?) F1 c
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
4 d- s5 D8 F' c! M我係屋企好似坐監咁啊,好煩...好辛苦呀我好好煩 我有好多野要同你講呀9 t  u% `. \7 g' |4 \* g0 a/ W
日期與時間: 03/27/2006 06:19 PM
$ k) d; Q8 j5 D) f4 k; L你已經send訊息去 水煲~~B ~~~$ ~: [+ s* n7 A3 n5 @" k
好呀
$ h# @! V$ D& e日期與時間: 03/27/2006 06:21 PM
, t4 v3 W  y) Y0 b6 W% T你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~1 K- h1 G9 J) M* g: i6 g/ v6 A
你唔好見怪呀,我知我媽一直都好錫我,但我都好唔想呃佢,我之前真係一路都冇呃過佢架 我又唔可以失去你呢個朋友.. 我唔想我媽難過,但佢咁樣我又好傷心呀,我好矛盾呀...
2 W/ l2 I, b7 I, l3 |日期與時間: 03/27/2006 06:23 PM
8 o# O+ W$ H  u) }你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
% O( m3 j+ R: T7 c. esor我要食飯啦~
6 \8 n, S. x$ n  b日期與時間: 03/27/2006 06:23 PM
; V) K3 {6 F9 E+ Q7 O你已經send訊息去 水煲~~B ~~~" ~; a1 q& B6 |% q
等我3-4個字& j' l2 N( _* i- ?1 l" r& _
日期與時間: 03/27/2006 06:23 PM
- C0 l: h( \2 D- n7 C# ~9 V你已經send訊息去 水煲~~B ~~~# y- F4 y' [9 B! z( s; D& u
好快
! |/ z" ?  D$ V5 T9 P- a9 E日期與時間: 03/27/2006 06:23 PM
0 O% ^1 d8 h) o& B) Q. j2 U你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~6 z5 F  J7 l. W% d
我同媽傾過, 佢唔係唔比我拍拖, 但佢一講到icq識, 就好激動, 所以我真係唔敢講我地係icq識, o個時我又諗唔到講咩, 咁我之前同媽咪係旺角睇左學結他d野, 咁我咪話你係我同學既friend, 都係遲d一齊係上次睇間野學結他既…
$ V6 t, H/ T% ]& j) c: M! e日期與時間: 03/27/2006 06:28 PM
- V' Y5 W. d) O你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
8 j0 B, `/ l; Y$ U/ q, e佢唔信我, 但我死都話唔係icq識, 我地遲d一齊學野既, 佢又冇我辦法… 嘈左好耐, 最後佢話要睇到報左學結他張收據先比我同你一齊, 咁我未報架,我埋話張收據係你度keep住咯.. . .如果我講大話就以後唔比零用錢我, 同唔比我出街…& @# R& g) e+ B% q: R/ ^
日期與時間: 03/27/2006 06:28 PM
2 [! V/ r* P4 A* D* r你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
' ~( h$ d+ T) x: B& l. T1 W- f好啦
, }7 h' \8 d8 o% @日期與時間: 03/27/2006 06:28 PM. g3 X) z; }# e. u( l$ X
; G1 f* T8 ~4 W* A0 @我等你 ! o0 t. Y: H( f  J" F! D2 x
日期與時間: 03/27/2006 06:41 PM
6 ]% V: e9 W2 k. c你已經send訊息去 水煲~~B ~~~$ x- S4 b- f6 ]& N! r
人在嗎" Z$ _: a# y* Z7 i: O% x' K
日期與時間: 03/27/2006 07:34 PM
3 u7 m8 x6 C- k7 E7 S! v3 }, P你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
, l( {! e2 r+ |5 e- ~hi
$ h. `5 a$ \7 C" C. J日期與時間: 03/27/2006 07:35 PM" ]+ I& g3 A$ Y3 s- X) b; C
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
5 A! M  c2 r0 K; Uhi0 P2 g. w6 w2 H
日期與時間: 03/27/2006 07:36 PM
+ w6 I; d3 Q4 Q5 a$ v  }8 \5 b8 ?你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~. G5 p) y8 {' @7 M
食飯未" }- s* T4 h( S) s: S
日期與時間: 03/27/2006 07:36 PM
6 ]0 U+ p+ u2 G9 Q6 K你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
2 v( a5 l' s: w# I) z  g$ O3 \食完1 m0 ]/ Q4 j. J, ~0 Y2 Z8 t
日期與時間: 03/27/2006 07:38 PM: l) \' Y3 M  Q0 J
) y$ Z- V, _5 i我真係希望同你一齊繼續做朋友.希望可以同你試下拍拖,., 到左而家咁… 你會唔會唔理我呀?
% j2 \* T2 M" M2 i8 Q1 W日期與時間: 03/27/2006 07:38 PM
! j" I$ o* f0 d  r% R你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
6 E; j7 G8 Q' M5 [& u; N唔會唔理你~但....我同你都冇見過面~) C. @8 t3 i/ j8 H9 Z6 R
日期與時間: 03/27/2006 07:40 PM4 r2 s+ J: p) ^4 P
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~  d% h2 r* @5 G! Q5 l8 H
我地大家冇見過大家… 但我唔係一個介意外表既人, 就算你肥, 醜樣, 矮… 我都唔介意 做朋友係講心架,咁你係驚我生得丑,你好介意外表架?, H/ s; n3 f4 o
日期與時間: 03/27/2006 07:40 PM
" P* c( V  ]5 x, ^你已經send訊息去 水煲~~B ~~~1 a9 l  @( s9 F$ k* j
唔係呢個問題......
% g. a" L# J- v& `1 O日期與時間: 03/27/2006 07:41 PM
) h; @2 L, J: I3 [' g你已經send訊息去 水煲~~B ~~~( o3 S3 p; Y9 X% P& K9 I
係我地相識唔耐~
  S* q$ c# c7 v對對方又唔太了解
- k1 r; G. Z9 a* L6 K2 q4 w  ]日期與時間: 03/27/2006 07:44 PM
5 L+ Y8 u' H7 v6 X# s你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
2 Y+ ^! ^# R9 v$ I) C我都想知你多d . . .但我地而家唔係係度就可以理解到大家架. V1 W, S% I1 X, {: r5 I
日期與時間: 03/27/2006 07:44 PM
; X+ |0 V( V/ {" A你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
; Q. l$ Q: G% F6 U; F我地不如見面傾 ?
6 M; [. ~# b% `0 h日期與時間: 03/27/2006 07:45 PM
; L  c' ~" H+ D0 I! \' q# B( K" r2 P. g你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
+ O2 a1 k/ y3 z/ |- F2 Z你住話?9 p# G4 s- g+ W  y
日期與時間: 03/27/2006 07:46 PM, k3 R/ n# q/ U- R2 ?! _
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~6 d- i/ S- k/ S8 A5 C6 L
而家最緊要就係證明比我媽睇我地真係一齊學結他, 學結他o個度三千幾蚊…… 我會將d錢還返比你架… 可唔可以為左我陪我去學一次呀?8 v5 @5 O% C7 K2 J/ e. l
' D. v: s' u9 c& ?7 i2 {
你去幫我報住先好嘛?.....
4 O) H2 ~# g5 L8 D" M日期與時間: 03/27/2006 07:48 PM6 K+ q% C6 W% Y! L3 K  a
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~% r* u" N1 U+ J, I8 o1 W* Q' [* D0 u
3千幾......
, s' _6 F# W" v: q- a本來都有2千幾~' E9 E9 l$ H( t% c4 k1 o) j' }. a
但買左mp4同cd得返4百蚊..........* i$ Z1 i! l/ q, \; B1 n& U
日期與時間: 03/27/2006 07:52 PM
* w0 r; N% O& j7 K! M0 R你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~/ {3 U1 {5 t& F  W  B  x2 W% m
我send個網比你呀,你睇完之後叫我呀 www.newmusicpro.com,GS722-51 o個班* _3 J4 _  d3 P" m& D) K/ _
日期與時間: 03/27/2006 07:53 PM
( T  B) h( L. f! }你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
2 o+ }8 e* W; K, z0 j/ M入到去睇咩?: g" G) S9 D$ {% }2 A5 C
日期與時間: 03/27/2006 07:55 PM! r5 {: V& r9 p7 q+ U
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~- B! }6 ?" P& @
GS722-51 2006-05-07 逢星期日% S7 y' C9 p. r0 ~, k6 E5 n
22:00.~23:00 5 木結他 ?
  _1 P" V4 w. s2 Q4 F日期與時間: 03/27/2006 08:04 PM
! H4 \8 v/ j3 T9 k) R你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
4 z# l- d5 f! I係 / _0 i/ R4 C8 r8 q
日期與時間: 03/27/2006 08:04 PM
6 ?: A6 g/ I% t% W你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~- o, f6 ~! y. j) Z
點啊; I. v4 T1 I. r" H( o
日期與時間: 03/27/2006 08:05 PM+ A/ `! t, j% b" h3 n) e# t
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~) u3 F) `% `0 g8 G) ]: l
我睇完~咁即係點?
6 V( l& P- _6 g% c7 J! z* S日期與時間: 03/27/2006 08:06 PM
. s2 b3 E' H) n3 d/ b& L7 B6 M0 p你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~; b0 m8 x4 p7 b, z4 A) H! v4 {
之前問過架喇,要個人全名同個聯絡方式...我個名  鄭冬瑤    電話 -64305030" ]% z8 [" m. L% ^  w, n
日期與時間: 03/27/2006 08:06 PM
' d7 s2 Q8 W& l8 p- t$ t% p你已經send訊息去 水煲~~B ~~~% f' A8 I9 w3 ^7 U2 h% `& o$ t
?  L8 q; X5 ^8 C( j9 T
日期與時間: 03/27/2006 08:08 PM& c8 `. I9 J  F- P1 F
" [5 Z! W$ m1 ~* }你想我點?5 Q6 e4 F5 W. J6 v) q( _
日期與時間: 03/27/2006 08:10 PM$ b0 ]. x' K9 Q. a2 F1 R. l
, j$ X2 f) j" }# Z: B咁你最快可以幾時報到呀?我想快d見到你,報完拎比媽睇張收據我地就可以光明正大咁聯絡,可以繼續交往.... 如果有緣份我地埋可以開始拍咯︿ ︿如果唔係,我地做住朋友先都好. .
6 H0 Q1 [" ^2 Y' J日期與時間: 03/27/2006 08:11 PM6 v5 o% v- ]) H0 f$ c  k6 w
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~2 S/ S* P9 w. B$ o3 b9 f
我off啦~聽日再傾+ K, X9 m& B# m  f
日期與時間: 03/27/2006 08:12 PM
& l% ?5 {8 T0 P: h" g# {# f你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~8 ?+ f2 W+ F/ H! P1 Z
:'(
2 I2 p, R. g8 O7 N日期與時間: 03/27/2006 08:12 PM0 ~% z0 w9 p3 u! B) v7 f+ L! X
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~2 e0 L- Q# w3 n" ]' K
]潫J
  n) {: M1 T; ^日期與時間: 03/27/2006 08:15 PM( a+ j& h: F( u& B: `/ q  A
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~7 B+ i4 U3 p8 i: i
here?
) p1 n/ I7 R% L9 ~4 s日期與時間: 03/27/2006 08:15 PM6 T7 b1 S- J6 q
' h8 J& _8 w, {; T8 T7 I" [S螖S
# F, B0 ^( R" Q2 S" Z: e: C$ r; `: c日期與時間: 03/27/2006 08:15 PM
* w' ?2 z0 `( `) Z7 o你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
5 `1 b' B( w1 D# _wait  you2 q9 b( M& t- ?% Y
日期與時間: 03/29/2006 02:35 PM
/ @: ^7 ]# E0 \' w1 a你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
; M- h% G. ]2 t* G( Rhihi
" A7 {% }( _- \: q( {5 G0 o7 A- y0 o日期與時間: 03/29/2006 02:35 PM# v7 j" g0 I* }, n, k! k' {. i
1 y& H* ^) N# F" L% Hhi
6 k8 }6 |- j9 x日期與時間: 03/29/2006 02:38 PM" |7 F; ^; j7 o  P+ T5 R
你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~3 K% T7 \  u& _! F$ Y
你琴日冇黎1 g( y$ q% u: G$ W8 p( u
日期與時間: 03/29/2006 02:38 PM
/ f5 q$ d+ @2 G你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
9 s* c2 k/ _& I3 S2 [# h你而家係邊度呀
7 z  X$ R- g( c7 ?: P日期與時間: 03/29/2006 02:38 PM- l6 j$ @5 n0 S' Q7 ]* d
你已經send訊息去 水煲~~B ~~~$ x  `" N2 D& D; v  K
屋企
( K4 D, U3 i. F+ J9 A' O* t2 `: o3 H日期與時間: 03/29/2006 02:39 PM
  g1 c1 k6 \- c5 a4 k你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~- l, G$ C+ X( r3 y) A
點解我睇唔到你講?  Y) p. P. t* K. M. n! t
日期與時間: 03/29/2006 02:39 PM
9 Q$ A/ s2 L' T* F+ K- U1 S你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
( m% U  ]8 C5 \; |8 j( S亂碼喎 . ..
- }6 M' C: x3 |% B+ x+ L日期與時間: 03/29/2006 02:39 PM3 j+ O: ^) Z" E0 ^
5 o% L8 c$ O. T; L2 y......
; {1 ]( Z" _5 X4 Z, Z. F日期與時間: 03/29/2006 02:39 PM
) @+ W7 S  W5 \/ Z9 c你已經send訊息去 水煲~~B ~~~1 L7 R/ y( @" B2 R
真的嗎?6 k2 {5 ?& p8 [( F9 r! R+ ~7 M
日期與時間: 03/29/2006 02:41 PM3 t' }5 _$ a7 `
4 y- j# O! w0 G0 }" m而家ok
# h9 y; v# i( z日期與時間: 03/29/2006 02:41 PM) K8 U) B6 F$ a9 m- s& G
$ V9 y% ]3 n* c睇到嗎?
9 |+ p: Q  h; h/ z4 b. D日期與時間: 03/29/2006 02:42 PM
; F* ^8 c7 [8 g! ]/ l你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
# {% M# k; y4 \5 B  z* r睇到
% ^) C, y; x! a( `  y! h日期與時間: 03/29/2006 02:42 PM) W; ?2 r/ _! P8 N! G
: N! U8 B8 C9 x9 e' |- Z, e: R我比左我個名你喇,你仲記唔記得呀
; f, u7 W! u% ~3 O- z" A) ]' `日期與時間: 03/29/2006 02:42 PM
* R" E4 c' O  `你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
% }2 H& `, \3 L5 Q8 b  W$ `4 K你今日搵到時間去報 ?
* @. O( z- t+ G  [) e日期與時間: 03/29/2006 02:45 PM
8 L/ X9 C& Y/ H; \) i" O2 r% ?/ W7 i你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
6 ^) }5 v; Z- }! i我話左我冇咁多錢呀* Z7 h9 b6 i0 l( v5 S& `4 V; O# P
日期與時間: 03/29/2006 02:46 PM
8 U1 p& _  ^" W# Y3 s3 K; h: D9 T你已經收到訊息來自 水煲~~B ~~~
9 n6 s& ]3 r* y, }& E你邊度有講 ?
2 K, T$ e' q. O7 c日期與時間: 03/29/2006 02:46 PM
: [( }5 ?$ ~; |* r+ ?" E你已經send訊息去 水煲~~B ~~~
9 e, C9 _% _- p7 _我話我買左mp4同cd7 R# s; ^* U& F3 d
所以得返4百蚊
0 Z, @$ q: s2 A; U* r1 j" C3 c1 |日期與時間: 03/29/2006 02:53 PM" R1 q# j% {0 b
/ i0 Z1 x) Z; [  F' w如果你真係想同我繼續做朋友,想同我一齊既話. .. 你一定會做得到架!   你問你d friend或屋企人借住先啦,我一見到你就會比返d錢你架喇,如果你平時對d朋友唔差,佢地一人幾百都會借比你啦,為左我試下啦/ B3 z( W! q$ g
日期與時間: 03/29/2006 02:55 PM5 n) a% M6 s0 a2 r
7 {) S& S* ]7 j$ O我諗我幫唔到你啦~3 @  J1 D3 d4 l# p# q
因我d fd個個知我係最有錢果個~點會借比我呀
- Y- n- r! G! w7 \& S2 z/ n加上我又用晒....
" Y& `: n* d: [0 v/ P9 J日期與時間: 03/29/2006 03:01 PM0 ?$ f: N. ~- p) [* ]
5 K' S3 p* O0 L# M& [如果你所講既都係借口.....咁一直都係我自作多情!!  咁算啦, 當我自己蠢啦…當我冇講過  如果你真係希望同我一齊, 會同我證明比我媽睇, 會同我去報,你先再叫我啦…sorry, 88
我開頭以為正係朋友咁傾計......
1 `1 Z) X% ?# e8 q; \點知佢愈講愈唔正常~2 o, i0 F5 o: K. V$ {  v" i- L' W: L; a
毛啦啦話想同我一齊..........正on9
6 O& m4 D% k9 b' L/ v我就用炸傻呢招對付佢~' q! o; E+ t8 _" r  r7 \
唔知有冇人都比佢add過呢?
Originally posted by 卡臣仔 at 2006-4-5 10:24 AM:: ~! {: q; n+ W3 l; I; P: X; C
我開頭以為正係朋友咁傾計......
2 _* o" w9 A7 ^* Z  y, X/ e) t點知佢愈講愈唔正常~* U$ z. s, w# f! N* {3 ?2 \) z
毛啦啦話想同我一齊..........正on9
0 [) }$ J" g$ W- E我就用炸傻呢招對付佢~
' w8 I  Y+ t5 Z  l; D4 D$ H0 e' ]唔知有冇人都比佢add過呢?
3 F1 ?" |$ z1 e3 L4 g- {哈...依d基本就係借d依呃你錢
呢單野早幾日警方做左野啦+ y7 c, X8 Q& K/ {
5 s. d6 J8 A2 H/ H9 U% ?/ D  r
【明報專訊】旺角一間教人彈結他的樂社,去年開業後一直門可羅雀,最近疑有人想出一條「美人計」搵客,派出美女在網上結識男子,當對方情迷意亂時,美女報稱因家人反對雙方來往,要求男方到樂5 [, s9 b3 `2 z. I+ b& o
廣 告- O5 h, |. \/ b# Q9 m6 ?+ m8 S; O
社學習結他藉此相見。有人為求與女神共聚,付出2人共8000元學費,結果結他班吸引至少20名男子到來學藝,但他們的女神卻未有露面,其中7名學員懷疑受騙報警,警方昨晚到樂社拘捕2名男子,正追緝另外2名女子下落。* q: n# v) k0 _0 M

J9 Z1 C, ^- I網上相識 要求學結他相會0 X+ A- \3 [$ e+ Z  `

) E+ b* v- n6 Z: \旺角警區支援隊第9隊主管歐陽基督察表示,警方早前接報,指旺角亞皆老街2號C啟如商業大廈1樓一間「吉他社」疑欺騙顧客。警方調查後發現,該結他社於去年8月開張,但一直生意淡薄,但本月初開始卻生意急增,有20人報名學結他。7 O* t! h+ N2 o1 C  Q( W8 w; k
3 e* W! w2 \2 K
警方發現,部分學員醉翁之意不在結他,而是想結織一名叫「B女」(代號)的女子,他們均是早前在網上相識,被其甜美容貌深深吸引,「B女」亦表示對學員甚有好感及傾情。有人高興不已相約會面之際,「B女」卻突然失蹤,當事主失落之際,另一名自稱是「B女」表妹的女子此時在網上出現,向事主表示「B 女」的家人知道她網上交友後,反對他們來往。
/ G+ V: M: g2 b7 W# c' _& u" ^4 R
, p, p& }; _0 d0 K! u課上不見美女 20男被騙16萬, f: z2 h/ z1 J
7 L$ s7 `2 q, O; p% R
表妹其後獻出一條好計,提議2人同到樂社學結他,藉此會面以解相思之苦,並要求為對方為「B女」付4000元學費,有人為求見心中女神,立即到樂社報名,共交出2人共8000元的學費。並將收據寄給「B女」作證,滿心歡喜等樂社開班。4 ?5 J. G7 @. Y! P# X

, {% w- Q- f' Y豈料在開班後,學員發現班內20人全為男士,「B女」及其表妹並沒有出現過,同時亦在網上失蹤,數名學員互相傾談時,才發覺遭遇相似懷疑受騙,遂報警求助。; y! K& |, V0 T7 H
8 x+ j0 X: ?- J* L0 m( |
警搜樂社拘2男 追緝2女
9 n2 q) I, d4 J$ e* o$ A! O6 s! G# a. ]- h+ H" P
警方昨晚掩至樂社搜查,將樂社的持牌人及負責人拘捕帶署。被捕2人分別19歲姓麥及26歲姓謝,警方相信案件涉及16萬元,正追緝「B女」及其表妹協助調查。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 太平山下真係咁多老親~但我冇計~呵呵!!有人想要佢icp嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。